Deutsch Anita párducmintás bikiniben: 48 évesen tökéletes az alakja a kommentelők szerint

Deutsch Anita az ausztrál nyaralásán pózolt dögös bikiniben. Az Insta-követőket ezzel a képpel levette a lábukról.

deutsch-anita-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Deutsch Anita március 9-én jelentkezett be először - ahogy ő fogalmazott - a világ másik feléről, Ausztráliáról. A testvérével készített közös szelfi mellé írta, meglógott Magyarországról, hogy találkozhassanak.

Azóta folyamatosan tudósít, hol tartózkodik épp a nyaraláson: tett ki fotót a Gold Coastról, posztolt Queenslandből, a legfrissebb képét pedig Brisbane-ben készítette a város közepén kiépített mesterséges tengerparton.

Deutsch Anita bikinis képe

A követőknek nem csak amiatt kerekedett el a szeme, milyen érdekes látvány egy strand a felhőkarcolók tövében, a 48 éves színésznő alakja is sokakat elkápráztatott, hiszen párducmintás bikiniben kapták le.

Több kommentelő megemlítette, mennyire üdítő olyan hírességet látni, akiről süt a természetesség. Mások azt emelték ki, milyen remek formában van, volt, aki a tökéletes szóval jellemezte a megjelenését, másnak a bomba jelző jutott eszébe a látványról.

"Minden tökéletes!"

"Nagyon díjazom, hogy természetes szépség vagy, és nem mentél a többiek után, nincs szilikon...stb"

"Most már tényleg szuper a hely, mert ott vagy. Nélküled ez is csak egy "néplavór". Istenien nézel ki"

Nézd meg Kinizsi Ottó és Deutsch Anita idősebbik lányát!

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó tavaly júniusban ünnepelték a 18. házassági évfordulójukat, január 20-án pedig azt, hogy idősebbik lányuk lett 18 éves.

Cover-fotó: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük