Babát vár a Keresztanyu színész házaspárja: a sorozat Vikije túl van a terhesség felén

Gonda Kata és férje, a Keresztanyu Janija, Kenderes Csaba egy évvel az esküvő után néznek szülői örömök elé.

gonda-kata-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Keresztanyu szép színésznője, Gonda Kata terhes. A sorozat Vikije a negyedik évad forgatására kismamaként ment, már túl van a várandósság felén.

A születendő gyermek igazi sorozatsztár baba, édesapja is a produkció szereplője. Kenderes Csaba Janit alakítja a szériában, a színésznővel három év után, 2021 júliusában házasodtak össze: háromszor mondták ki a boldogító igent.

Gonda Kata terhes

A gyermekáldásra sem kellett sokat várniuk. Nem sokkal azután, hogy eltervezték, itt az ideje a családalapításnak, már kezükben tarthatták a pozitív terhességi tesztet. 

Keresztanyu GondaKata PR
Fotó: RTL Klub/Keresztanyu

A szigorú határőrnőt a nézők hamarosan viszontláthatják a Keresztanyu negyedik évadában, ám mivel Viki történetszálába a készítők nem írták bele a várandósságot, a jelmezzel rejtették el alakítója babapocakját. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Gonda Kata a  Fókusznak  azt mesélte, túl van az első trimeszteren, és gőzerővel forgat.

- Már a felénél járok ennek a történetnek, a jelmezzel ügyeskedve jól lehet ezt még takarni. Nem tudtam, hogy mire számítsak a rosszullétekkel kapcsolatban, hogy leszek, de nagyon hálás vagyok.  Mégiscsak színészgyermek, tudja, nem szabad még a mama munkáját megnehezíteni. 

gonda-kata
Fotó: RTL Klub/Fókusz

Olyannyira jól van, hogy még akciójeleneteket is bevállalt, persze a legnagyobb óvatossággal és odafigyeléssel.

- Ezeket természetesen trükkfelvétellel profin megoldottuk úgy, hogy teljes biztonságban lehessek én is meg a picim is. De én azt éreztem, hogy ő közben nagyon jól érezte magát, szereti, ha mozgok, úgy élte meg, mintha baba-mama tornáznék otthon.

Gálvölgyi János ritkán látott lányai

Gálvölgyi János világéletében két lánygyermekről álmodott, és ez meg is adatott neki: Eszter 1973-ban, Dorka 1975-ben született.

Cover-fotó: RTL Klub/Keresztanyu

Ezt is szeretjük