A Keresztanyu álompárjának ilyen a házassága: Gonda Kata és Kenderes Csaba fél éve férj és feleség
Gonda Kata és Kenderes Csaba három év együttlét után 2021 júliusában fogadott egymásnak örök hűséget, heteken át tartott a lagzijuk.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Keresztanyu rajongói Gonda Katát az ukrán határőrnő, Viki bőrébe bújva szerették meg, míg Kenderes Csabát a makosszállási autószerelő-műhely Janijaként imádják. A sorozat két karaktere a valóságban évek óta egy párt alkot, fél éve pedig össze is házasodtak.

2021 júliusában kondultak meg az esküvői harangok a sztárpár lagziján. Három év után természetesnek érezték, hogy oltár elé állnak. 

A Keresztanyu álompárjának házassága

Három hétvégén át tartott az ünneplés: először szűk, családi körben mondták ki az igent, egy hét múlva pedig megtartották az általuk csak vadak lakodalmának hívott bulit a barátaikkal. Végül menyasszonyi ruhában és öltönyben mentek el Kenderes Csaba nagyszüleihez, akik nem tudtak elmenni a ceremóniára.

- Olyan megható és örömteli volt, rózsaszirmokkal hintették le az asztalt, és isteni lakodalmas menüt tálaltak fel - emlékezett vissza a színésznő a Story magazinban.

A cikk az ajánló után folytatódik

A lapnak arról is beszámolt, milyen érzés, hogy immár a férjeként szólíthatja kedvesét. Elárulta, a házasságukban megvan a klasszikus férj-feleség leosztás, ami nem biztos, hogy mindenki számára 21. századi.

- De én szeretek gyengéd és finom nő, feleség lenni. Élvezem, hogy átadhatom a férjemnek az irányítást, miközben örömmel tölt el, hogy gondoskodom róla. Egyébként mi is felosztjuk a házimunkát, listát nem írunk… még. Csabi főz többet, de a teregetés, vasalás, a ruhák elpakolása az én reszortom - magyarázta.

gonda
Fotó: RTL Klub/Keresztanyu

Mint minden házaspárnál, náluk is vannak olykor viták, ezeket modern módszerrel oldják meg. A színésznő rendszeresen jár egy kommunikációs szakemberhez, akivel alkalomadtán a konfliktuskezelésről is beszélget.

- Mi Csabával szeretjük a kipattanni készülő konfliktusokat megbeszélni, boncolgatni, és bizony, ilyenkor tudni kell nem megbántani a másikat.

2021 új sztárpárjai

Nem Gonda Kata és Kenderes Csaba az egyedüli sorozatsztárok, akik egy párt alkotnak. Képes összeállításunkban csokorba szedtük az elmúlt esztendő új sztárpárjait, köztük A mi kis falunk színésznőjét és a Drága örökösök sztárját.

Ezt is szeretjük