A Keresztanyuban együgyű autószerelőt alakít: a valóságban igazi álompasi Petri Viktor

Képeken a Keresztanyu sztárjai, akik teljesen másképp festenek a valóságban, mint a sorozatban.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Az amerikai filmekben és sorozatokban megszokhattuk, hogy egyes színészeket a sminkesek felismerhetetlenre maszkíroznak át. A szórakoztatóiparban olykor nem elég a lelki átszellemülés, néhány karakter külsőleg és belsőleg is teljes átalakulást kíván meg.

Nem kell egészen a tengerentúlra utaznunk képzeletben, hogy olyan sztárokra bukkanjunk, akik kaméleonként öltik magukra a különböző figurákat. Hazánkban is akadnak jó páran, akik simán bevállalják, hogy olyan szereplők bőrébe bújjanak, akiknek megjelenése szöges ellentétben áll azzal, amilyenek ők a valóságban.

A Keresztanyu színészei a való életben

Az RTL Klub napi sorozataiban is láthatunk jó pár példát erre. A Keresztanyu színészei között sokan vannak, akiket szinte lehetetlen beazonosítani a mindennapokban sorozatbeli külsejük alapján. Petri Viktor is közéjük tartozik, Makosszállás Karlója a történet szerint egy kissé együgyű autószerelő, aki bár nem az eszéről híres, mégis az egyik legszerethetőbb figura a szériában.

- Nagyon szeretem ezt a karaktert, de őszintén remélem, hogy nem hasonlítok rá. Nem túl bonyolult lélek, pont az egyszerűségében van a szerethetősége, és hogy pozitív karakter ebben a történetben - mesélte az Orosházán született színész a Reggeliben 2021 augusztusában.

A cikk az ajánló után folytatódik

Mivel Karlót általában piszkos autószerelő-ruhában vagy melegítőben láthatjuk a képernyőn, azt többnyire csak sejteni lehet, hogy megformálója igazi izompacsirta. Petri Viktor sokat is tesz a fittségért, gyerekkori súlyproblémáiból adódóan a lehető legjobban odafigyel arra, hogy egészségesen táplálkozzon.

Nem ő az egyetlen a sorozat sztárjai közül, akik máshogy néznek ki az életben, mint a Keresztanyuban. Képeken mutatjuk, mekkora a különbség a történet színészei és az általuk játszott karakterek között.

Ezt is szeretjük