A Keresztanyu szívtiprója duci kisfiú volt: ma izompacsirtaként hódít a sorozatban
Petri Viktor külsejéről ma nem mondanánk meg, hogy valaha gondja volt a súlyával.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2021. január 3-án indította hódító útjára az RTL Klub a Keresztanyu című sorozatot, amely kisvártatva a tévénézők egyik kedvenc napi szériájává vált.

A történetben nem csak jól ismert színészek kaptak szerepet. Molnár Piroskán, Németh Kristófon vagy Gálvölgyi Jánoson kívül olyan tehetségek is bemutatkozhattak a nagyközönség számára, akik eddig inkább a színházi világban dolgoztak.

A Keresztanyu Karlója duci gyerek volt

Többek között Petri Viktor is hamar belopta magát a tévénézők szívébe a kissé egyszerű észjárású, ám végtelenül szerethető autószerelő, Karlo szerepében. A karakter nem csak imádni való személyiségével lett népszerű a rajongók körében, megformálóját megnyerő külseje miatt imádják a nők.

PetriViktorKARAKTER
Fotó: RTL Klub/Keresztanyu

A szívtipró színész sokat tesz a kisportolt testért: kollégája, a Zozót alakító Gömöri András Máté segítségével edz. Bár mai szemmel nehéz elhinni róla, de gyerekként súlyproblémákkal küszködött.

- Elég duci gyerek voltam, és igazából ez a motivációm, hogy nem szeretnék megint úgy elhízni. Szerintem egyébként nagyon hízékony vagyok. A pandémia alatti három hónapos leállásban nem tudtam edzeni, aztán belenéztem a tükörbe, és megijedtem - mesélte a Reggeliben 2020 augusztusában.

petri-viktor
Fotó: RTL Klub/Reggeli

Nem csak a mozgás képezi szerves részét az életének, az étkezésben is nagyon tudatos. Szerinte, ha nem figyelne, egyből felkúsznának rá a kilók.

- Finomított dolgokat: fehér kenyeret, cukrot abszolút nem eszem. Nem zárom ki teljesen, nyilván előfordul, ha valamit nagyon megkívánok, például egy csokit, azt megengedem magamnak. Azt mondanám, 90 százalékban próbálom leredukálni ezeket, mert nem egészségesek.

Sztárok gyerekkori fotói kvíz

Képes kvízünkben híres magyar színésznőket gyűjtöttünk össze. Felismered őket gyerekkori fotójuk alapján?

Ezt is szeretjük