69 éves lett Dzsupin Ibolya: a Família Kft. Hajnalkája a férjét is a sorozatnak köszönheti
Dzsupin Ibolya nem bánja, hogy a Família Kft. után hosszabb ideig nem szerepelt televíziós sorozatban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

69 éves lett Dzsupin Ibolya, aki 1952. március 26-án született, és a ’90-es évek egyik legnépszerűbb magyar televíziós sorozatában, a Família Kft.-ben ismerte meg az ország. 

A pilotepizódokat 1991 októberében sugározta a Magyar Televízió, a széria nyolc évig futott, az utolsó részt 1999 augusztusában adták le. A színésznő a konyhatündér Kövér Hajnalkát alakította, aki vezetéknevével ellentétben egyáltalán nem volt túlsúlyos, karcsú alakját sokan irigyelhették.  

Dzsupin Ibolya és férje

Húsz évvel a Família Kft. után most egy újabb sikersorozatban látható, a Keresztanyuban Sárika szerepében látható.

A Hot! magazinnak azt mesélte, nem bánja, hogy hosszabb ideig nem szerepelt televíziós produkcióban, így sok időt tudott tölteni a családjával, ameddig lehetett, utazgattak is a férjével, akit a Família Kft. forgatása alatt ismert meg, ám a férfi akkor még nős volt. 

- Egy kanadai cég gazdasági igazgatója volt, aki hirdetett a sorozatban, ezért volt jelen a famíliás bulikon, ahova a nagyobb gyerekei is elkísérték. Nagyon kitartóan udvarolt, de én megfogadtam, hogy én soha nem fogok beavatkozni egy család életébe, még akkor sem, ha az már felbomlóban van. Harcolt értem, a gyerekei pedig drukkoltak nekünk, hogy összejöjjünk. 

A cikk az ajánló után folytatódik

26 éve élnek boldogan, de a házasságkötéssel két évtizedet vártak, a huszadik évfordulójukon keltek egybe. 

- Mindenkinek ilyen férjet ajánlok: tüneményes, jó kedélyű férfi, aki virágot hoz, és büszke rám, én pedig finom ételekkel járok a kedvében, és dicsérem mindennap. 

Dzsupin Ibolya a '90-es évek elején a Vidám Színpadon bemutatott Egy füst alatt című kabaré-összeállításban.
Dzsupin Ibolya a '90-es évek elején a Vidám Színpadon bemutatott Egy füst alatt című kabaré-összeállításban.
Fotó: MTI/Földi Imre

Négyszeres nagymama, a férje három unokáját is a sajátjaként szereti, tavaly februárban pedig a fiának, Dávidnak is megszületett az első gyermeke. Olyan nagyi, aki nem csak az unokák kedvenc ételeit főzi meg, hanem minden játékban benne van. 

- Én is négykézlábra ereszkedek, és cicásat játszok a hatéves Kolossal: szaladgálunk, elbújunk, nyávogunk, mint egy kóbor kiscica. 

A Szomszédok főszereplő színésznői egykor és ma

A sorozat sikerét mi sem bizonyítja, hogy sokszor fut az ismétlése, valamint hogy a főszereplőket sokan a mai napig sorozatbeli nevükön emlegetik, illetve szólítják meg nagy szeretettel az utcán - így Frajt Editet, Mágenheim Ádámné Szikszay Júlia megformálóját is. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak az évek során a Szomszédok női főszereplői.

Ezt is szeretjük