Radics Gigi gyerekkori fotója: az iskolában kövérnek csúfolták a túlsúlya miatt
Radics Gigi nyolcévesen 70 kilót nyomott, emiatt rengeteg bántást kapott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Számtalan eset példázza, hogy az iskoláskori gúnyolódás olyan mély sebeket tud ejteni az ember lelkén, amelyek még hosszú évek múltán is sajognak. Az osztálytermi piszkálódás sokszor egy életen át velünk marad, hiába próbáljuk elfelejteni a bántó megjegyzéseket.

Radics Gigi  sem szereti felidézni, hogy az általános iskolában mennyi sértést kapott.

Radics Gigi gyerekkori fotója

Az énekesnő nevét 2012-ben ismerhette meg az ország a Megasztár hatodik évadában, amelyet mindössze 15 évesen nyert meg. A közönség vékony tiniként ismerte meg, így nehéz elhinni, hogy pár esztendővel korábban jelentős felesleg volt rajta: nyolcévesen 70 kilót mutatott alatta a mérleg.

- Sokat ettem, szerettem az édességet, és keveset mozogtam. Ráadásul alkatilag sem vagyok az a nádszál típus. Rengeteget csúfoltak a gyerekek, én pedig nem tudtam magam megvédeni, úgyhogy nem szívesen gondolok vissza erre az időre - mesélte a Story magazinnak 2017-ben.

Végül szülei is belátták, valamit tenniük kell annak érdekében, hogy lányuk ne sérüljön lelkileg, valamint ne hízzon tovább: kialakítottak egy tornatermet a családi ház egyik helyiségében, valamint személyi edzőt és diabetikust fogadtak fel gyermekük mellé.

Radics Gigi 2012-ben a Megasztár színpadán, és 2021 februárjában.
Radics Gigi 2012-ben a Megasztár színpadán, és 2021 februárjában.
Fotó: TV2/Megasztár, Instagram/Radics Gigi

- Akkor viszonylag hamar lement rólam tíz kiló, és a 60 kilót azóta is őrzöm. Gyakran futok, aerobikozom, erősítő edzéseket végzek, és csak délelőttönként eszem szénhidrátot. Megszoktam már ezt az életet, szeretem, enélkül szerintem gurulnék. 

Radics Gigi élete új szakaszába lépett 2020 októberében, édesanya lett. Az énekesnő 30 kilót hízott a várandósság alatt, elmondása szerint nagyon kívánós volt, és nem is tagadta meg magától a finom falatokat. Azonban egy cseppet sem aggódott a pluszkilók miatt, amelyek fele már az első két hónapban lement róla.

Sztárok gyerekkori fotói kvíz

Képes kvízünkben híres magyar színésznőket gyűjtöttünk össze. Felismered őket gyerekkori fotójuk alapján?

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük