A magyar híradós már majdnem 100 kiló volt - Most ennyire lefogyott
Gönczi Gábor két hónap alatt tíz kilót fogyott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gönczi Gáborra észrevétlenül felszaladtak a plusz kilók, a TV2 híradósa alatt már majdnem száz kilót mutatott a mérleg, amikor úgy döntött, ideje megálljt parancsolni a hízásnak, és leadni a súlyfelesleget. Az utóbbi másfél-két hónapban tíz kilót fogyott. 

A 43 éves tévés azt mesélte a Mokkában, hogy hízékony emberként nem tett az alakjának jót, hogy megette a maradékot, amit a kisfia meghagyott, és a tévéből vagy a fellépésekről este hazaérve mindig evett valamit.  

- Apukatestem lett az elmúlt egy-két évben, amióta Áron megszületett. Nyilván ő áll a középpontban, és magamra egy kicsit kevesebbet figyeltem. Mondjuk ki: elengedtem magam! Mindig hízékony alkat voltam, én egész életemben jojóztam, 5-6-7-8-10 kiló jött-ment - osztotta meg a nézőkkel.

gonczi-gabor
Fotó: TV2/Mokka

A változást a TV2 reggeli műsorában egy papírmasé figura mellé állva mutatta meg, amit az öltöztető készíttetett: szóvá tették, hogy hétről hétre nagyobb inget és zakót kell Gönczi Gáborra adni, és a figurával szembesítették, mekkora lett a pocakja, és az arca is teltebb lett. 

- 44 éves leszek az idén. Bennem van a kérdés, hogy, ha a koromhoz hozzáadok 16 évet, amikor Áron érettségizni fog, milyen hatvanéves akarok lenni: mint Mick Jagger, aki letagadhatna, nem is tudom, mennyit, vagy egy öreg bácsi, akire azt mondják, biztos későn kezdte az apaságot.

gonczi-gabor2
Fotó: TV2/Mokka

- A feleségem és a TV2-s öltöztető csapat volt a kulcs, azt mondták, segítenek. A feleségem hazaállított egy gyógynövénykeverékkel, és azt vettem észre, hogy egyik este még egy fél oroszlánt meg tudtam volna enni, aztán meg már csak a felét, végül csak a harmadát. Amikor már madármennyiségű adagokat ettem, villámgyorsan lement az első négy-öt kiló. Ezután odafigyeltem arra, miből eszem ezeket a kis adagokat, így nem állt le a fogyás, most pedig már kevesebb mint két hónap alatt majdnem tíz kilónál tartok - mondta a műsorban. 

Zámbó Jimmy legkisebb fia lefogyott

Zámbó Adrián 115 kilóról fogyott le 80 kilóra. Mivel nagyon édesszájú, kezdetben nem volt könnyű számára fogyózni, de idővel hozzászokott, és ma már fel sem tűnik neki, hogy lemondott valamiről. Akaraterejének köszönhetően több mint 30 kilótól sikerült megszabadulnia. A következő képeken megnézheted a látványos átalakulást.

Ezt is szeretjük