Gönczi Gábor feleségével és két gyermekével: először szerepelnek címlapon négyesben

Gönczi Gábor és felesége először vitték mindkét gyermeküket a családi síelésre. Tündéri fotót készítettek Áronnal és Grétivel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gönczi Gábor épp olyan idilli családi életet él, ahogy annak idején feleségével megálmodták: Ildikóval két gyermekük született: Áron már hatéves, szeptemberben kezdi az iskolát, Gréti másfél évvel ezelőtt látta meg a napvilágot.

A Tények műsorvezetője gyerekként édesapjától tanult meg síelni, a téli sport szeretetét igyekszik továbbadni gyermekeinek. 2023 telén először voltak együtt négyesben síelni Obertauernben.

Gönczi Gábor gyerekei a címlapon

Az utazáson természetesen rengeteg fénykép készült. Melyek egyikét a Hot! magazin címlapján mutatták meg: először szerepeltek így együtt a borítón.

A híradós kislánya 2021 augusztusában látta meg a napvilágot. Gréti másfél évesen tüneményes baba, ügyesen beszél, minden reggel az az első szava, hogy Ada - így hívja a testvérét.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Fél évvel korábban kezdett beszélni, mint Áron, ki tudja fejezni, ha például inni vagy enni szeretne. Áron később szólalt meg, viszont akkor már egész mondatokban. A fiamnak a korához képest meglepően választékos a beszéde, mélyek a gondolatai.

A két tesó ma már rajong egymásért, ám ez nem volt mindig így. Áron a kezdetekben nehezen fogadta el, hogy egy kis csöppség érkezett a családba.

gönczi
Fotó: TV2/Tények

- Ha a baba hozzáért valamihez, azt mondta: "Ez grétis lett!” Ahogy Gréti fejlődött, felállt, elkezdett járni, beszélni, Áron egyre könnyebben el tudott játszani vele. Az áttörést az hozta meg, amikor Gréti elkezdte a kis csínytevéseit, rosszalkodásait. 

Például előfordult, hogy etetés közben szüleire borította az ételt, Áron ezen jóízűen kacagott. Mára igazi felelős báty, aki ölelgeti, és óvó szemmel vigyáz a kishúgára.

Marsi Anikó és Palik László fiai

Marsi Anikó közös fényképet posztolt két fiával, amelyen látszik, milyen nagyok már. A tévés egy barátjuk esküvőjén elegáns estélyiben pózol a kamerának, két oldalán fiai ölelik magukhoz. Vilmos már 16, Vince 13 éves, és már mindegyik magasabb, mint a híradós. 

Cover-fotó: TV2/Tények

Ezt is szeretjük