Gönczi Gábor megmutatta gyönyörű feleségét: a pszichológus Ildikót 6 éve imádja
Gönczi Gábor és Ildikó mesébe illő idillben élik az életüket.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem túlzás azt állítani, hogy Gönczi Gábor és felesége kapcsolata első perctől kezdve idillien alakult. Ildikóval 2014. október 8-án ismerkedtek meg egy rendezvényen, amelyen a TV2 híradósa zenekarával lépett fel. A gyönyörű, vállalati pszichológusként dolgozó nő már ekkor tudta, hogy egy napon össze fognak házasodni, hiszen egy film miatt biztos volt benne, hogy majdani férjének szeme különböző színű lesz épp, mint a tévésnek, akinek az egyik szeme zöld, a másik kék.

A jóslata majdnem napra pontosan négy esztendővel később teljesedett be. 2018. október 13-án házasodtak össze az ócsai református templomban. Illetve a nászútjukon is elmondták fogadalmaikat egy tengerparti szertartás keretein belül a Seychelle-szigeteken.

Gönczi Gábor gyönyörű, pszichológus felesége

Már szülőkként léptek frigyre, hiszen kisfiuk, Áron 2016 őszén látta meg a napvilágot. A műsorvezető Instagram-oldalát látva tagadhatatlan, hogy mekkora harmóniában élik az életüket, még a rohanós hétköznapokban is megtalálják a különleges pillanatokat.

- A mindennapokban két teendő között is kiélvezzük azt a pár percet, órát, amikor együtt van a család. A fiúk nagyon rendesek, mert miután ők felébredtek, sokszor hagynak engem egy kicsivel tovább aludni. Amikor kicsivel később csatlakozom hozzájuk, Gábor egy bögre habos kávéval vár, és már nagyban játszik Áronnal - festette le a megszokott reggeleiket a sztárfeleség a Story magazinnak.

Hat év együttélés után is imádják egymást. A 45 éves műsorvezető a lapnak elárulta, hogy nem lehet elég hálás kedvesének azért a rengeteg figyelemért és gondoskodásért, amit tőle kap.

- Bármilyen későn is érek haza, Ildi megvár, hogy átbeszélhessük, kinek milyen napja volt. Mondanom sem kell, előny, hogy pszichológus, pontosan tudja, miként nyisson meg még egy olyan napon is, amikor egy-egy hír túlságosan megérint, és zárkózottabb leszek. De igazából ő minden szempontból szuper feleség, aki mindennap meleg étellel fogad, aki végtelen türelemmel neveli a fiunkat, aki egyszer csak a semmiből előkap egy hangszert, és muzsikálni kezd nekünk, és a végtelenségig sorolhatnám.

Rónai Egon felesége

Rónai Egon az ATV csatorna műsorvezetőjeként mindig határozott és tiszteletet parancsoló férfi benyomását kelti, hiszen szakmája ezt követeli meg tőle. Ám a hétköznapokban cseppet sem jellemzi a szigor, Instagramja alapján igazi romantikus lélek. Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen helyes párt alkot feleségével, Zsanettel.

Ezt is szeretjük