Emlékszel Gera Zoltán sztárfocistára? 42 évesen háromgyerekes apuka
Gera Zoltán harmadik gyermeke 2020-ban a legnagyobb titokban jött a világra.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Még a nem megszállott focirajongók is egészen biztosan ismerik Gera Zoltán nevét. A 97-szeres válogatott labdarúgó az egész világ figyelmét magára vonta a focipályán nyújtott teljesítményével. 

Pályafutása csúcsán beválogatták a Premier League álomcsapatába, számos alkalommal választották meg a magyar válogatott csapatkapitányának, sőt a hazai futballtörténelem legkiemelkedőbb alakjához, Puskás Ferenchez hasonlították.

Gera Zoltán 42 évesen háromgyermekes apuka

A profi sporttól 2019-ben vonult vissza, hivatalos búcsúja az év november 15-én volt az új Puskás Aréna átadóünnepségén. A visszavonulását követően a magyar válogatott edzői stábjában kapott feladatott, U21-es magyar válogatott szövetségi edzője. 

gera zoltán 1
Fotó: MB Media / Getty Images Hungary

Nem csak fényes karrierje irigylésre méltó, a szerelem terén is a szerencse kegyeltjének mondhatja magát. Feleségét, Tímeát 2004. június 19-én vezette oltár elé, majd a családalapítással sem vártak sokáig. 

Legidősebb gyermekük, Hanna 2008. március 15-én látta meg a napvilágot Birminghamben. Őt követte a sorban fiuk, Jonatán, aki 2011-ben született. 2020-ban újabb taggal bővült a család, a sztárfeleség a legnagyobb titokban adott életet harmadik gyermeküknek. 

Bár a focisztár rendkívül óvja a magánéletét, az Instagram-oldalán is alig mutatja meg gyönyörű családját, az M4 Sporttal kivételt tett. Elárulta, bár a sportéletet is felborította a koronavírus-járvány kitörése, annak nagyon örült, hogy a karanténban rengeteg időt tölthetett szeretteivel.

- Volt olyan, hogy beszélgettünk a feleségemmel, hogy milyen jó lenne, ha esetleg lenyugodna az életünk, és itthon lehetnénk többet. Ez most bekövetkezett, de persze nem ilyen áron szerettük volna (...) Most van időm arra, hogy többet olvassak, és persze a ház körül is akad tennivaló. Úgyhogy ami felgyülemlett, azt most meg tudom csinálni, meg végre együtt tudok lenni a gyerekeimmel - mesélte 2020 áprilisában.

Elárulta, hogy az online oktatás miatt a hétköznapok időbeosztása sokkal lazább volt, mint amikor a gyerekeknek be kellett ülniük az iskolapadba. Imádta, hogy később kelhettek, együtt főzőcskézhettek, és a közös tanulás után természetesen a focilabda is előkerült az udvaron.

Szécsi Zoltán és felesége

Szécsi Zoltán háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó és felesége, Szécsi Vanda tíz éve házasok, egy kisfiuk született. Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen összeillő párt alkotnak.

Ezt is szeretjük