Gáspár Bea bevallotta, hogy Győző megcsalta: el is költözött a családjától

Gáspár Beát Gáspár Győző a Győzike Show-ban is megcsalta. Az fikció volt, de a valóságban is szeretőt tartott.

bea-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gáspár Győző és családja életébe 2005-től 2009-ig kapott bepillantást az ország a Győzike Show-ban. A valóságshow eseményei előre megírt forgatókönyv alapján történtek, ugyan voltak benne valós történetszálak, de sok fikció is tarkította a részeket.

Azok, akik nézték, emlékezhetnek rá, sok epizód foglalkozott Gáspár Bea és férje balhéival, amelyek Győzike megcsalásából adódtak. 

Gáspár Győző megcsalta Beát

Amit nézőként láthattunk, az a show része volt, az igazi dráma akkor zajlott, amikor nem forgott a kamera: kiderült, Gáspár Győző a valóságban is félrelépett, szeretőt tartott - mindez majdnem véget vetett a házasságának.

Gáspár Győző és Bea a Győzike Show egy epizódjában.
Gáspár Győző és Bea a Győzike Show egy epizódjában.
Fotó: Cool TV/Győzike show

- Volt egy privát életünk, és igen, Győzőnek volt nője, aki miatt ő különköltözött tőlünk a gyerekekkel - árulta el Gáspár Bea a Levente Klubja YouTube-műsor vendégeként.

A cikk az ajánló után folytatódik

A férje hűtlensége nagyon megviselte, ráadásul a családból senki nem állt mellé. Nem az ő érzései voltak a fókuszban.

- Mindenki jajgatott, meg azt szajkózták, mi lesz a gyerekekkel. Senki se engem sajnált. Azt válaszoltam, nem tudom, más szülők is elváltak.

beja
Fotó: YouTube/Lakatos Levente

Elárulta, nem titkolta a lányai elől az apjuk tettét, Evelin és Virág mindenről tudtak. Arról is beszélt, egyes családoknál bevett szokás, hogy a nőknek tűrniük kell a férjük hűtlenségét, de ő erre nem volt hajlandó. A válás is szóba került, de végül megbocsájtott Győzikének. 

Pápai Joci megcsalta feleségét

Az énekes Hajdú Péternek az Összezárva című műsorban beszélt először arról, hogy miután apa lett, megcsalta a feleségét. Nem titkolózott, Anita elé állt, és bevallotta neki hűtlenségét, mire az asszony elhagyta. 

Cover-fotó: YouTube/Lakatos Levente

Ezt is szeretjük