Gáspár Evelin fürdőruhás fotókon: a szexi képekért kap hideget-meleget
Gáspár Evelint Dominikán készült fürdőruhás képeiért sokan dicsérik, de legalább ennyien szapulják is.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gáspár Evelin iskolásként sokat hízott, csúfolódások céltáblájává vált. 13 évesen, 160 centis kamaszként 110 kilót mutatott a mérleg. Rengeteg diétát kipróbált, ám tartós eredményt csak az elmúlt években ért el, miután életmódot váltott: egészségesen táplálkozik, odafigyel arra, miből mennyit eszik, és rendszeresen sportol, aminek meg is lett az eredménye.

Április közepén derült ki, hogy a Survivor ötödik évadában a civilekkel megmérkőző celebek csapatának Gáspár Evelin is a tagja. Ekkor már elindult a forgatás Dominikán.   

Gáspár Evelin fürdőruhás fotói Dominikáról

A szereplők közel két hónapos eltűnés után, május végén tértek haza. A friss Instagram-képek alapján a 27 éves híresség még tovább fogyott az RTL Klub túlélőshow-ja alatt. A Karib-térségben készült fürdőruhás-képein nagyon szexi, a felvételekért kapott hideget-meleget. 

"Miből lett a cserebogár! Sokan csúfoltak, míg duci lány voltál, kiskorod óta drukkoltam neked, hogy letedd az iskoláidat és bombázó nővé váljál! Megcsináltad, gratulálok, gyönyörű és okos vagy!"

"Amikor duci kislány volt, azért szólták le, ahogy lefogyott, azért... Akinek semmi nem tetszik, és csak leszólni tudja a másikat, az foglalkozzon már inkább saját magával és az ő saját "tökéletes" testével..." - olvasható a dicséretek között. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Voltak, akik szerint a fogyása dicséretes, de a fotók nem előnyösek, és a cigány kultúrában nem illik ilyen sokat mutatni magából. 

"Evelin, gratula a fogyáshoz, de ez tényleg nem egy előnyös, igényes kép! Bocsánat! " 

"Hát ilyen képet már nem kellet volna kiposztolni, mindenhol hangoztatjátok, hogy Ti rendes cigányok vagytok, de akkor úgy is kéne viselkedni!"

"Itt derül ki, milyen sokan irigyek Rá! Nem agyon retusált képeket kell kiraknia filterekkel... hanem vállalhatja önmagát, mert a gyönyörű "

"Emberek... TI NEM JÁRTOK STRANDRA?! Mert ez a kép abszolút bárhol, bármelyik strandon premierplánban szembejöhet veletek."

Képes összeállításunkban megnézheted Gáspár Evelin Dominikán készült fürdőruhás képeit, amik jól mutatják, mennyire lefogyott. 

Ezt is szeretjük