Gáspár Evelin látványosan lefogyott - A sok diéta tönkretette a testét
Egy teljes kivizsgálás után kiderült, Gáspár Evelin gyógyszeres kezelésre szorul.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gáspár Evelin az Ázsia Expressz 2 című műsornak köszönhetően egyre nagyobb rajongótáborral rendelkezik. Nagybátyja, Gáspár Zsolti párjaként vágott neki a kalandoknak, amelyek során szerinte az volt a legfontosabb, hogy mindig megmaradjon embernek. Ez szerinte a nézőknek is átjött. Hálás a lehetőségért, hogy szerepelhetett a műsorban, amivel ráadásul nemcsak világot látott, de pénzt is keresett, ugyanakkor teljesen kimerült, ezért nagy szüksége volt a törökországi nyaralásra, ahol most az egész családjával pihen. A teste is megsínylette az ázsiai kalandot, egy ideje gyógyszereket kell szednie. 

Gáspár Evelint a Győzike Show duci kamaszlányaként ismerte meg az ország, a pluszkilóktól csak az elmúlt egy-két évben sikerült tartósan megszabadulnia. Ezt megelőzően sikertelen fogyókúrák sorába vágott bele. Mire megtalálta a megfelelő módszert és lefogyott, a teste megsínylette a sok diétát. Az Ázsia Expressz 2 forgatása is megviselte a szervezetét – árulta el a HOT! magazinnak

Az ázsiai kaland során tönkrement a bőre, a hajából is le kellett vágni tíz centit, és az emésztése is felborult. Aggasztották a testi tünetei, így elment egy teljes kivizsgálásra.  

Kiderült, hogy inzulinrezisztens vagyok, jelenleg gyógyszeres kezelés alatt állok.

A diétát nagyon nehéz tartanom, hiszen mindig is hedonista módon éltem. Tönkretettem a szervezetem mindenféle diétával, ennek tudom be a betegség megjelenését - árulta el a hetilapnak. 

Szerinte 17 éves, gimnazista húga, Virág, aki a szüleik tévéshow-jának indulásakor még csak kétéves volt, szintén a reflektorfény miatt küzd túlsúllyal. 

- Súlyproblémái vannak, akárcsak nekem. Egy tévéműsorban nőttünk fel, a trauma miatt mindketten az evésbe menekültünk.

Hiába fogytam sokat, a mai napig stresszevő vagyok

- vallotta be. 

gaspar-evelin-zsolti
Fotó: TV2

A 25 éves lány szerint nagy a különbség a Győzike Show és az Ázsia Expressz 2 között. Bár mind a kettő reality, a TV2 sztáros vetélkedőjében a nagybátyjával, Gáspár Zsoltival mást közvetít a Gáspár családról. 

- A cigányok státuszát szerintem tökre felhúztuk. Amit az édesapám az évek során a mélybe vitt, azt én mindenképpen pozitívra változtattam most - véli Gáspár Evelin.

Gáspár Evelin fürdőruhás fotói

Gáspár Evelin már rég maga mögött hagyta azt a duci kamasz lányt, akiként 13 évesen megismertük a Győzike Show-ban. Már a múlt része, amikor 110 kilót mutatott alatta a mérleg. Augusztus közepén az Instagram-követőinek azt is elárulta, hogy 170 centijéhez most 70 kiló. 

Ezt is szeretjük