Gáspár Evelint el akarták rabolni a Győzike Show idején: elképesztő fenyegetéseket kaptak

Gáspár Evelin a ZSHOW time című YouTube-műsorban mesélt az esetről.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor 2005 februárjában elindult a Győzike Show, még maga Gáspár Győző sem gondolta volna, hogy családjának mindennapjaira egy ország lesz kíváncsi. A produkció elképesztő nézettséget produkált, néhány epizódot közel négymillióan ültek le megnézni.

A hirtelen jött hírnév természetesen nemcsak a showman életét változtatta meg gyökeresen, gyermekeinek is hozzá kellett szokniuk ahhoz, hogy az óvodából, iskolából hazatérve kamerák rögzítik minden lépésüket.

Gáspár Evelint el akarták rabolni

Gáspár Evelin csupán 11 esztendős volt, amikor elindult a reality. Elmondása szerint nem bánja, hogy így kellett felnőnie, ám vannak emlékei azokból az időkből, amelyekre csak könnyek között tud visszaemlékezni.

győzike show
Fotó: RTL Klub/Győzike show

A 26 éves híresség Osváth Zsolt YouTube-műsorában elevenítette fel gyerekkorát. Elárulta, hogy a tévés szereplés miatt rengetegen bántották az iskolában, de az internetes levelekben való pocskondiázás is mindennapos volt.

- Benne vagy a tévében, ezáltal máshogy viszonyulnak hozzád az osztálytársaid és a tanáraid, a körülötted lévő emberek. Non-stop bántottak, akkoriban még a MyVip volt, meg küldték a postai leveleket is. Ezekben is csak a bántás volt, hogy kövér vagyok, kiesik a kapa a számból, meg utálatos vagyok, mert nem tetszett a személyiségem sok embernek - mesélte a ZSHOW time adásában.

A cikk az ajánló után folytatódik

A 48 perces beszélgetés során Győzike lánya kendőzetlen őszinteséggel beszélt arról, hogy tiniként nem voltak barátai, és a legtöbb idejét a gép előtt töltötte, valamint párkapcsolatai sikertelenségét is kivesézték vendéglátójával. Ám a videó leginkább szívet tépő pillanatára akkor került sor, amikor a műsorvezető egykori házi kedvencükről, Buksiról kérdezte. 

- A Buksi, az éles volt. A múltkor is volt egy kérdezz-felelek az Instán, és amikor írtam vele kapcsolatban a választ, elsírtam magam. Akkoriban fenyegették a családomat. Kaptunk leveleket, hogy elraboljuk a gyerekeidet, ha nem fizetsz x összeget, vagy hozzál ide nekünk ennyi pénzt, különben az életedre törünk. Aztán ellopták a kutyát az udvarból, így indult.

gáspár-evelin-youtube
Fotó: YouTube/ZSHOW time

Elmesélte, hogy ezután a Salgótarjánban található felüljáróhoz kötözték az ebet, akit így az egyik érkező vonat megcsonkított. Ezután könnyek között folytatta a történetet.

- Akkor nagyon rossz volt, mert megijedtem, hogy majd velünk is történni fog valami. A szüleim is elgondolkoztak ezen, nagyon durva volt, akkor testőrökkel járkáltunk. 

Nagyon durva volt úgy élni, hogy bármikor elrabolhatnak engem. akkor apám észbe kapott, hogy ez nem játék.

Így fest ma Gáspár Virág

Gáspár Virág január végén mindenkit meglepett, amikor a Story magazin címlapjáról 18 éves, csinos nőként nézett vissza ránk. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen látványosan lefogyott.

Ezt is szeretjük