Gáspár Evelin szexi ruhában romantikázott párjával: a jóképű Attilával összeillenek

Gáspár Evelin és Attila közös képeit látva egyértelmű, mennyire odavannak egymásért.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Gáspár Evelin és párja a bizonyíték, ha a megfelelő időben hoz össze a sors a megfelelő emberrel, abból óriási szerelem szövődhet. A 27 éves sztár sosem hitt az internetes ismerkedésben, azonban amikor Attila ráírt az egyik közösségi oldalon, érezte, meg kell néznie a profilját.

Végül válaszolt az udvarlójának. Az online beszélgetésből már két hét után személyes találka lett, három nappal később pedig a Gáspár család is megismerte Attilát, hiszen a fiatalember meghívást kapott kiszemeltje születésnapi bulijára.

Gáspár Evelin és párja

Az Instagram-fotóik alapján azóta is a legnagyobb boldogságban telnek a hétköznapjaik: a romantikus randevúikon készült felvételeken egyértelmű, odavannak egymásért. A nyár első napját is egy közös vacsorával koronázták meg, amelyre Gáspár Evelin irtó szexi szerelést húzott. Győzike lánya nem csak a megjelenésére kapta a bókokat, sok kommentelő dicsérte, mennyire összeillő párost alkotnak Attilával.

Képes összeállításunkban megnézheted, Gáspár Evelin milyen dögös volt az első nyári randijukon, valamint további romantikus fotót mutatunk róla és Attiláról.

Ezt is szeretjük