Gáspár Bea már 13 kilót fogyott - Látványosan karcsúbb lett 2 hónap alatt

Gáspár Bea gyomorszűkítő műtétje óta rohamosan fogy, már jól látszik a változás.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gáspár Bea július elején árulta el, hogy gyomorszűkítő műtéten esett át, mert 30 kilós hízása már komolyan veszélyeztette az egészségét. 2017-ben az orvosok pajzsmirigy-alulműködést diagnosztizáltak nála, ami miatt cukorbeteg is lett. Alig három év alatt 91 kiló lett, hiába próbálkozott diétákkal és sportolással is. 

Azért vetette alá magát az operációnak, mert az orvosa szerint, ha évente tíz kilót felszed, szív- és érrendszeri betegségek, vérnyomásproblémák is kialakulhatnak a meglévő betegségei mellé. 

Gáspár Bea 13 kilót fogyott

A műtét óta rohamosan fogy, de a Hot! magazinnak elárulta, arra figyelnie kell, hogy kis adagokat egyen és igyon, mert a gyomra befogadóképessége két deciliter lett. Ha ennél többet fogyaszt, nagy fájdalmai lesznek. Emellett az is fontos, hogy lassan táplálkozzon, mert csak percekkel evés és ivás után érzi, hogy megtelt a gyomra. 

Jelenleg ugyan lelassult a fogyás, de mindent megtesz azért, hogy még több súlyfeleslegtől szabaduljon meg. Két hónap alatt már 13 kiló ment le róla, jelenleg 78 kilót mutat alatta a mérleg. Férje, Gáspár Győző is dicséri az alakját, sokat bókol neki. 

Gáspár Bea július végén a szülinapja ünneplésekor és augusztus végén: sokkal dögösebb ruhába bújt.
Gáspár Bea július végén a szülinapja ünneplésekor és augusztus végén: sokkal dögösebb ruhába bújt.
Fotó: Instagram/Gáspár Győző, Instagram/Gáspár Evelin

- Nőcisebben tudok öltözködni, magas sarkú cipőket is fel tudok venni ismét, nem panaszkodom annyit arra, hogy fájnak a lábaim és az ízületeim, nem fújtatok, ha lépcsőzni kell. Olyan ruhákat tudok hordani újra, amik évtizedekkel ezelőtt jöttek rám legutóbb. Ez fantasztikus érzés! Ilyenkor úgy érzem, megéri minden szenvedést - mesélte a hetilapnak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Nem csak a ruháin érzi a változást, hanem az egészségén is. A Gáspár család nőtagjai cukorbetegséggel vagy inzulinrezisztenciával küzdenek, de Gáspár Bea már elhagyhatja a gyógyszereit. 

- A cukrom teljesen rendben van! Nem hittem el. Jobb eredményeim lettek, mint Evelinnek - osztotta meg az olvasókkal.  

Gáspár Virág régen és most

Gáspár Bea születésnapja előtt két nappal, 2020. július 26-án kisebbik lánya, Virág ünnepelte a nagykorúságát. Amikor a Győzike Show elindult, kétéves volt, most pedig 18 éves lett, ezt pedig Rodoszon ünnepelte a szerelmével. 

Ezt is szeretjük