Gáspár Bea arany minije vitte a prímet: Evelin és Virág szexi szettjeit is túlragyogta
Gáspár Bea, Evelin és Virág mind kitettek magukért szilveszterkor. A kommentelők szerint Bea asszony ruhája volt a legszebb.

gáspár-bea-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Gáspár család együtt ünnepelte a szilvesztert, az alkalomhoz illően mindannyian kiöltöztek. Gáspár Bea arany ruhába bújt, és lányai is a csillogásra szavaztak 2022 utolsó estéjén.

Gáspár Győző Instagram-posztjában több fotón is szemügyre vehettük a família női tagjainak ünnepi szettjeit. Gáspár Bea flitterekkel borított miniruhában és színben passzoló tűsarkúban pózolt.

Gáspár Bea arany ruhában

Lányai szintén a szexi oldalukat hangsúlyozták. Gáspár Evelin egy királykék, csillogó darabba bújt, amihez fekete harisnyát és ezüst szandált párosított. Gáspár Virág viselte a legbevállalósabb összeállítást: a falatnyi, tollakkal díszített topban jól látszott, milyen sokat fogyott az elmúlt időszakban. A többi képhez kattints a bejegyzés jobb oldalán látható, fehér nyílra.

A kommentelők megszavazták, melyikük öltözéke volt a legjobb. Bár mindhárman kaptak bókokat, a legtöbb hozzászóló szerint egyértelműen Bea asszony vitte a prímet.

"Bea van a legszebben felöltözve, megjelenve. Csinos, fotogén."

"Bea asszony veri mind."

"Bea grat, nagyon csini vagy!"

Gáspár Evelin otthona

Bár Gáspár Evelin lakásának alapterülete nem hivalkodóan nagy, a berendezése luxus a köbön: tervezői darabok díszítik a szobákat, dizájnercsillár lóg a mennyezetről, a konyhabútor pedig márványból készült.

Cover-fotó: Super TV2/Hal a tortán

Ezt is szeretjük