Zámbó Jimmy pisztollyal ment az RTL-be: Gálvölgyi Jánost ezért fenyegette meg halálosan

Zámbó Jimmyről hajmeresztő történetet mesélt Gálvölgyi János. Úgy kellett lebeszélni arról, hogy ne lője le.

Gálvölgyi János Zámbó Jimmy paródiája
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Felsorolni is nehéz lenne, kik azok a hírességek, akiket Gálvölgyi János parodizált az 1988-tól 2011-ig sugárzott Gálvölgyi Show-ban.

Műsorvezetőket, zenei előadókat és egyéb hírességeket is górcső alá vett - ki jól, más kevésbé jól vette, hogy viszontlátta a képernyőn önmaga karikatúráját.

Gálvölgyi János Zámbó Jimmy-paródiája 

Zámbó Jimmy az utóbbi kategóriába tartozott. Nem volt elragadtatva attól, ahogy a színész megjelenítette az egyik adásban.

CVETT20000822003
Fotó: MTI/Földi Imre

Gálvölgyi a Story.hu-nak elevenítette fel a hajmeresztő esetet, ami egy másik előadó kifigurázásánál kezdődött. Először Galambos Lajost parodizálta ki. A trombitásnak Zámbóval ellentétben nagyon tetszettek a színész poénjai, annyira imádta, hogy meghívta a saját műsorába. Gálvölgyi a Dáridóban viszont már nemcsak az ő, hanem Zámbó Jimmy bőrébe is belebújt. 

Először két Lagzi Lajcsi jelent meg a színpadon, ezt követte Gálvölgyi Zámbóként. Egy hatalmas kereszttel a nyakában énekelte: "Szép vagyok, akárcsak az álmom, ez minden bűnöm…"

Íme az ominózus adás:

Mindez kivágta a biztosítékot a királynál. Úgy kellett lebeszélni arról, hogy ne akarja lelőni Gálvölgyit.

- Annyira megharagudott rám, hogy másnap bement az RTL vezetőségéhez pisztollyal a kezében, és azt mondta, agyonlő engem. Komolyan gondolta, de szerencsére sikerült erről lebeszélni - mesélte a színészlegenda.

Nézd meg Gálvölgyi János lányait!

A színész öt évtizede boldog felesége, a híres bűvész, Rodolfo lánya, Judit oldalán. Világéletében két lánygyermekről álmodott, és ez meg is adatott neki: Eszter 1973-ban, Dorka 1975-ben született. Már mindketten édesanyák, szüleiket három fiúunokával ajándékozták meg: előbbi Simonnal, utóbbi pedig Ádámmal és Dániellel. 

Gálvölgyi János és ritkán látott lányai: Eszter és Dorka bájosak, mint az édesanyjuk

Gálvölgyi János büszkén mosolyog élete hölgyeivel a családi fotón: feleségével és két felnőtt lányával nem sokszor látjuk így együtt.

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Cover-fotó: MTI/Földi Imre, RTL Magyarország

Ezt is szeretjük