Gálvölgyi János 17 év után az RTL Klub új napi sorozatában tér vissza - A Keresztanyuban szerepel
Gálvölgyi János mellett a Keresztanyu szereplője Molnár Piroska, Szacsvay László, Lengyel Ferenc vagy Németh Kristóf is.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gálvölgyi Jánost utoljára az RTL Klub Pasik! című szituációs komédiájában láthattuk Hernádi Judittal és Bajor Imrével a főszerepben, ami 2000-ben indult, és 2003-ban ért véget, azóta nem forgatott sorozatot. 

17 év után a kereskedelmi csatorna új napi sorozatában, a Keresztanyuban tér vissza, ami 2021 januárjában kerül képernyőre. 

Gálvölgyi János a Keresztanyu című sorozatban

Az RTL Klub 2020. szeptember 2-án jelentette be, hogy előző nap megkezdték a csatorna új napi sorozatának forgatását, amely a Keresztanyu címet viseli, és a showrunnere Hámori Barbara. A munkálatok egy ismert helyszínen, az egykori Ökörapátiban indultak el, ami már nyomokban sem emlékeztet a Drága örökösök szereplőinek szeretett falujára.

keresztanyu-sorozat
Fotó: RTL Klub

- Ha valaki szemfüles, akkor majd észreveheti, hogy ezeket az utcákat valamilyen formában láthatta már. Ökörapáti mindenkinek a szívéhez nőtt. Furcsa, hogy most megszűnt, de közben itt állunk egy új és izgalmas munkának a kezdetén, amit szintén nagyon szeretünk, és reméljük, a nézők is nagyon szeretni fognak - mondta szeptember elején Hámori Barbara, akinek A mi kis falunk, a Korhatáros szerelem, a 200 első randi vagy a Drága örökösök című sorozatokat is köszönhetjük.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az új helyszín neve Makkosszállás, egy, az ukrán-magyar határhoz közeli falu, és a szereplőkről annyi derült ki, hogy Németh Kristóf és Lengyel Ferenc a Keresztanyuban is láthatóak lesznek, igaz teljesen más karaktert formálnak meg, mint a Drága örökösökben.

galvolgyi-janos-keresztanyu
Fotó: RTL Klub/Keresztanyu

A Drága örökösök 2019 januárjában indult, és idén karácsonyra kiderül, mi lesz az ökörapáti családi örökséggel, ugyanakkor a Drága örökösök alkotói nem hagyják a nézőket új napi sorozat nélkül: a Keresztanyu januártól lesz látható az RTL Klubon. A közlemény szerint ez is egy családi történet lesz nagy téttel, sok humorral, intrikával és rejtéllyel. A csatorna ma azt is elárulta, kik lesznek a szereplői. 

molnar-piroska-keresztanyu
Fotó: RTL Klub/Keresztanyu

A címszereplője Molnár Piroska, akit olyan ismert színészek társaságában lehet majd látni, mint Gálvölgyi János, Szacsvay László, Lengyel Ferenc, Németh Kristóf, Józan László, Ullmann Mónika, Magyar Attila és Mihályfi Balázs. Az előzetesben feltűnik Nagy Feró, Ganxsta Zolee vagy Sajgál Erika is, továbbá a 200 első randi Félixe, Kékesi Gábor és a Korhatáros szerelem Alexe, Dóra Béla. 

Az RTL Magyarország az elmúlt években olyan sikeres heti és napi sorozatokkal szórakoztatta a nézőket, mint a Válótársak, A mi kis falunk, A Tanár, az Alvilág, a Jófiúk, a Mellékhatás vagy az Apatigris. Az elmúlt öt évben nem múlt el úgy televíziós szezon, hogy az RTL Magyarország ne mutatott volna be új heti sorozatot, a terv pedig az, hogy a következő években szezononként legalább 50-60 új, magyar heti sorozatepizód lesz látható az RTL Magyarország képernyőin.

A Tanár, az Apatigris, A mi kis falunk és a Mellékhatás új évadai mellett két további sorozat fejlesztése már jelenleg is zajlik. Az eddig bemutatott összes sorozat minden epizódja idén ősztől ismét elérhetővé válik az RTL Most+ nézői számára.

A mi kis falunk Joli nénije fiatalon

Tímár Éva 1940. október 12-én született Siklóson. Több játék- és tévéfilmben, sorozatban is szerepelt, de sokan A mi kis falunk Joli nénijeként ismerik: egy minden lében kanál, ősz hajú nénit alakít, de fiatal színésznőként szépségével is lenyűgözte a rendezőket és a színészeket is, akik közül több nagy szerelme is volt. 

Ezt is szeretjük