Galambos Lajos és felesége 22 év után válnak: bírósági ügye megtépázta a kapcsolatot

Galambos Lajos és Bogi a legnagyobb békében engedték el egymást.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

"Egy elhúzódó, és nehéz döntést hoztunk! Az életem Bogival a jövőben jó, és igaz barátként, szövetségesként folytatjuk. Örökre összeköt bennünket három közös gyermekünk, sok jó, szép, és néha nehéz emlék” - olvasható Galambos Lajos október 1-jén kiadott közleményében.

Az ország kedvenc trombitása és élete párja 22 év után döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják tovább az életüket.

Galambos Lajos 22 év után válik a feleségétől

Mint ahogy januárban megírtuk, az ország Lagzi Lajcsija a Tények Pluszban árulta el, házassága az évek óta húzódó áramlopási ügy miatt válságba jutott. Pénteken újfent a TV2 műsorában adott nyilatkozatot kapcsolatuk jelenlegi állapotáról. Itt jelentette be, hosszú időszak előzte meg a nehéz döntést, ám végül belátták, elengedik a másikat. 

lajcsi-1
Fotó: TV2/Tények Plusz

2015-ben robbant a hír, hogy a zenészt és párját közműlopással vádolták meg, Galambos Lajos négy hónapot töltött előzetes letartóztatásban. Az elsőfokú, még nem jogerős ítélet szerint két év tíz hónapra kell börtönbe vonulnia, míg az ügy másodrendű vádlottját, a feleségét felmentették minden vádpont alól. A hatvanéves sztár belátja, mindez rányomta a bélyegét a házasságukra.

- Azt gondolom, hogy a velem kapcsolatos ügy azért megtépázta a kapcsolatunkat. Ezen nem szeretnék szépíteni, megtépázta. Mindenért felelős vagyok, ami történik, de miután nem érzem magam felelősnek azért, amivel gyanúsítanak, amivel vádolnak, éppen ezért azt mondom, hogy nem, nem vagyok felelős - mondta az interjúban.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Bogi hosszú éveken keresztül volt a legfőbb támasza, mivel a legnagyobb békében mondták ki a szakítást, a mai napig csakis hálás szavakkal nyilatkozik róla.

- Bogi segítsége nélkül nem tudtam volna élni azt az életemet, ami a munkámhoz, a szórakoztatáshoz szükséges. Biztosította azokat a feltételeket számomra, ami nagyon fontos volt. Nem az a típusú apuka voltam, aki az esti fürdetésben rendszeresen részt vett.

lajcsi-2
Fotó: Life TV/Frizbi

Hajdú Péter műsorában abba is beavatta a közönséget, hogy három közös gyermekük, Bogi, Lajos és István hogyan reagáltak a hírre, miszerint véget ért szüleik több mint két évtizede tartó házassága.

- A gyerekek nagyon jó fejek voltak, azt mondták, hogy mindenkinek joga van ahhoz, hogy boldog legyen - mondta el a Frizbi vendégeként a Life TV-n.

Galambos Lajos lánya, Bogi

Bár Galambos Lajos lánya, Boglárka szépségével a kifutókon is megállná a helyét, nem modellként képzeli el magát, ruhatervezőként szeretne érvényesülni.

Galambos Lajos 22 éves lánya gyönyörű nő: Bogi ruhákat és cipőket tervez

Galambos Lajos lánya, Bogi a szüleitől örökölte a stílusérzéket.

Elolvasom
Ezt is szeretjük