Galambos Lajos házassága 22 év után válságban van - Ezért romlott meg a kapcsolatuk Boglárkával
Galambos Lajos szerint az áramlopási botrány miatt a házassága már sosem lesz a régi.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Galambos Lajos 2021. január 25-én ünnepli kereken 60. születésnapját. Az ország kedvenc trombitásának négy évtizede tartó sikereit nem csak az elmúlt években árnyékolta be az áramlopási ügy, az a mai napig hatással van az életére. 

Korábban a feleségével együtt le is tartóztatták, ez pedig két évtizede tartó házasságukra is rányomta a bélyegét, megromlott a kapcsolatuk - mesélte a Tények Pluszban

Galambos Lajos házassága válságban van

Az is megfordult a fejében, hogy abbahagyja a zenélést. Végül nem tette, és a rajongói megbocsátottak neki, de a felesége nem. 

A feleségemmel való kapcsolatomnak ez nem tett jót, mert bárhogy is nézzük, miattam hurcolták meg. 

galambos-lajos
Fotó: TV2/Tények Plusz

Boglárkával 22 éve élnek együtt, három gyermekük született, és a zenész azt mondta, akadtak problémáik a bírósági ügy előtt is, de azokat meg tudták oldani. Szerinte már nincs arra esély, hogy a kapcsolatuk olyan lesz, mint húsz éve.

- Nincs rá remény. Semmi nem lesz olyan, mint húsz éve - vallotta be a műsorban. 

Azt mondta, nem fél attól, hogy börtönbe kerül, mert tudja, hogy kiderül az igazság, és a bíróság is elismeri majd az ő és a felesége ártatlanságát. Attól azonban tart, hogy ez már nem fogja rendbe hozni kihűlt házasságát. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Galambos Lajos úgy tervezi, a kereken 60. születésnapját nem Magyarországon, és nem nagy társaságban ünnepli, helyette elvonul, és szembenéz az elmúlt évek történéseivel, számot vet az életével.

Egy ideje úgy érzi, szerényebben kell élnie. Ennek részeként tavaly év elején a 130 hektáros, 17 szobás boldogasszonypusztai villájából egy 50 négyzetméteres csónakházba költözött.

galambos-lajos-tenyek-plusz
Fotó: TV2/Tények Plusz

- 2020 tavaszán egy könnyűszerkezetes, ötven négyzetméteres kis házat építettem a birtokon, amiben azóta is életvitelszerűen élek. Mondhatni, megtalált a monogámia, és nagyon jól elvagyok. Amolyan polgári életet élek, etetem a halakat, a vadakat, és élvezem, hogy a családom közvetlen közelében, de mégis csak magam vagyok! - mesélte a Borsnak

Pápai Joci felesége, Anita

Pápai Joci és felesége nem is különbözhetnének jobban, mégis 16 éve boldogok egymás oldalán. Anita szőke hajával és alabástrombőrével mindenkit levesz a lábáról, míg férje ennek ellentéte, sötét haja és barna szeme van. Emiatt gyakran találják szembe magukat furcsa, kérdő tekintetekkel az utcán, amikor együtt mutatkoznak.

Ezt is szeretjük