Galambos Lajos 22 éves lánya gyönyörű nő: Bogi ruhákat és cipőket tervez
Galambos Lajos lánya, Bogi a szüleitől örökölte a stílusérzéket.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Dáridó színpadán a jó hangulat megteremtésén kívül még valami garantált volt: a házigazda, Galambos Lajos mindig kifogástalan stílusú szettekben fújta a trombitát. Ezt a stílusérzéket gyerekeinek, így lányának is továbbadta, aki apja után nem a szórakoztatóiparban, hanem a divatvilágban képzeli el a jövőjét.

Bár Galambos Boglárka szépségével a kifutókon is megállná a helyét, nem modellként képzeli el magát, ruhatervezőként szeretne érvényesülni.

Galambos Lajos 22 éves lánya, Bogi divattervezőnek tanul

A kreativitása és a kézügyessége már kislányként megmutatkozott. Eleinte képeket festett, majd ezt ötvözte a divattal, az egyedi, színes motívumokat immár ruhákra, cipőkre és táskákra álmodja meg.

- Egyelőre csak a családomnak és a barátaimnak gyártok személyre szabott darabokat, cipőket, kabátokat, táskákat, de idővel szeretném a saját márkámat, a GBA Style-t létrehozni. Ehhez azonban nem elég jó stílusérzék, komoly szakmai tudás is kell hozzá, úgyhogy az IBS mellett elkezdtem még egy egyetemet, hogy az itthon tanultakat külföldön tudjam kamatoztatni. Idővel szeretnék majd a divat fellegvárába, Franciaországba és Olaszországba költözni, hogy a legnagyobbaktól tanulhassam meg a szakma csínját-bínját - mesélte a Story magazinban.

A cikk az ajánló után folytatódik

A 22 éves lány szülei gardróbjából szívesen inspirálódik. Elárulta, míg édesapja a feltűnő ruhadarabokat kedveli, anyja öltözködése ízig-vérig nőies.

- A szüleimnek mindig is jó érzéke volt a divathoz, és mindketten nagy gondot fordítanak az öltözködésre, az apró részletekre. Apa stílusa inkább extravagánsnak mondható, szereti a friss, élénk színeket, a feltűnő darabokat, míg anya a megtestesült nőiesség, a kifinomult elegancia. Igazi példaképek számomra!

lajcsi-és-bogi
Fotó: RTL Klub/Reggeli

Míg más házaknál a ruhavásárlás inkább anya-lánya programnak mondható, addig náluk ez fordítva van. Bogi és a zenész imádnak együtt elmerülni a ruhaüzletek kínálatában.

- Apával például kifejezetten jó vásárolni, mert hasonló az ízlésünk, és neki is rögtön beindul a fantáziája. Legyen szó egy szép anyagról, egy kőről, díszítőelemről vagy kiegészítőről. Akár órákon át képesek vagyunk nézelődni egy üzletben, ez már amolyan tipikus apa-lánya programnak számít nálunk.

Ákos és ritkán látott lányai

Összeállításunkban megnézheted Ákos ritkán látott gyermekeit: a két nagyobbik lánynak március közepén volt a szülinapja, Anna 19, Kata pedig 16 éves lett. Velük édesapjuk posztolt apa-lánya fotót. "SZÉPSÉGEIM. Az egyik tizenhat, a másik egy híján húsz" - írta a képhez.

Ezt is szeretjük