Galambos Lajos régóta ismeri új párját: nem bujkál a szakmabeli szerelmével

Galambos Lajos új barátnője szakmabeli, szintén a show-bizniszben dolgozik, és régóta ismerik egymást.

Galambos Lajos barátnője
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Galambos Lajos már nem titkolózik, új szerelmével nem bujkálnak, ugyanakkor barátnőjét szeretné megóvni a rivaldafény árnyoldalaitól. 

A hölgy is a show-bizniszben dolgozik, anyagi jólétben él, nem hírneve és pénzügyi helyzete miatt jött össze a mulatóssztárral. 

Galambos Lajos barátnője

Galambos Lajos az elmúlt években sem tagadta, hogy bírósági ügye rányomta bélyegét a házasságára. Többször felröppentek a pletykák, hogy három gyermeke anyjával válnak, végül a 61 éves sztár 2021. október elsején közleményt adott ki arról, hogy 22 év után úgy döntöttek, ugyan barátként és szövetségesként, de külön utakon folytatják tovább az életüket. Válásukat hivatalosan három hónappal ezelőtt mondta ki a bíróság. 

galambos-lajos
Fotó: TV2/Tények Plusz

A zenész már nem magányos, barátnőjéről részletesebben a Tények Plusznak mesélt. Elárulta, már régebben is ismerték egymást, az ismeretség váratlanul alakult át szerelemmé. A titokzatos nő nevét nem kívánta kimondani a TV2 műsorában, de a nézőkkel annyit megosztott, hogy választottja szakmabeli, szintén a show-bizniszben dolgozik. 

- Amikor elhagyatottnak és magányosnak éreztem magam, akkor teljesen véletlen találkoztunk. Azért azt is el kell hogy mondjam, szeretném megkímélni az idézőjelbe tett jóakaróktól és a jókívánságoktól.

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

A rosszindulatú pletykáknak szeretné elejét venni azzal, hogy közölte, a hölgy nem a hírneve vagy a pénze miatt keresi a társaságát. 

Önálló egzisztenciával rendelkezik a hölgy, mindene megvan. Autója, nyaralója, lakása, nincs hitele. Tehát tulajdonképpen jó parti.

Mindketten függetlenek, gyakran töltik együtt a szabadidejüket itthon, illetve külföldön, és ugyan nem rejtegeti, a rivaldafénybe sem kívánnak kiállni.  

- Nem bujkálunk. Azt gondolom, hogy épp elég híradás jelent meg arról, hogy elváltam, arról, hogy ez van, az van. Nekem nem kell bujkálnom senki elől. 

galambos-lajos2
Fotó: TV2/Tények Plusz

Három gyermekének még nem mutatta be a hölgyet, de miután az elmúlt hét év megpróbáltatásai során még szorosabb kapcsolata lett lányával és két fiával, mint korábban, bízik benne, hogy elfogadják apjuk választását és választottját. 

- Nyilván eljön majd az az idő is, hogy a gyerekeimmel is megismertetem. A gyerekeimnek nagyon fontos az, hogy én boldog legyek. Legutóbb a vasárnapi ebédnél mondták, hogy „apa, nagyon örülnénk a te boldogságodnak!”

Galambos Lajos kastélya

A kétszáz évvel ezelőtt épült ingatlan három és fél milliárdot ér. Kívülről olyan, mint amilyen palotákat mesékben vagy kosztümös drámákban szoktunk látni. A 14 lakosztályos kúria komoly múltra tekint vissza.

Galambos Lajosnak ez a 200 éves kastély az otthona: 3 és fél milliárdot ér

Nézegess képeket!

Elolvasom

Cover-fotó: TV2/Tények Plusz

Ezt is szeretjük