Galambos Lajos 22 éves lánya a vörös szőnyegen: Bogi gyönyörű volt A Gucci-ház premierjén

Galambos Lajos és lánya, Boglárka imádják a divatot, így nem meglepő, hogy A Gucci-ház premierjén is részt vettek.

Galambos Lajos és lánya A Gucci-ház premierjén
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Galambos Lajos kifinomult és egyedi stílusáról ismert, az öltözködési tippjeit pedig két fia is elleste, lánya, Boglárka pedig a divat világában kíván érvényesülni. 

Apa és lánya gyakran vásárolgatnak együtt, így nem meglepő, hogy részt vettek az év várva várt divatfilmje, A Gucci-ház kedd esti díszbemutatóján.  

Galambos Lajos és Boglárka A Gucci-ház premierjén

Ridley Scott rendező életrajzi-bűnügyi filmje, amely a Gucci divatház vezetőjének meggyilkolását, illetve annak következményeit dolgozza fel, november 25-től látható a hazai mozikban. A 157 perces alkotásban Lady Gaga és Adam Driver játsszák a főszerepet, mellettük olyan sztárok láthatók, mint Jared Leto, Jeremy Irons, Salma Hayek vagy Al Pacino.

galambos-lajos-lanya
Fotó: Profimedia/Trenka Attila

A hatvanéves zenész büszkén pózolt gyönyörű lánya mellett. Galambos Boglárka, aki decemberben már a 23. születésnapját ünnepli, egy fekete bársonyruhát húzott díszes, pávatollas hajtókájú blézerrel, térd fölé érő csizmával. 

Bár modellnek is beillik, Galambos Lajos legidősebb gyermekét a ruhák bemutatása helyett azok tervezése érdekli. Már gyerekkora óta fest képeket - több jó áron el is kelt -, később pedig a vászon helyett táskákat, cipőket, ruhákat díszített ecsetvonásaival.  

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

- Egyelőre csak a családomnak és a barátaimnak gyártok személyre szabott darabokat, cipőket, kabátokat, táskákat, de idővel szeretném a saját márkámat, a GBA Style-t létrehozni. Ehhez azonban nem elég a jó stílusérzék, komoly szakmai tudás is kell hozzá, úgyhogy az IBS mellett elkezdtem még egy egyetemet, hogy az itthon tanultakat külföldön tudjam kamatoztatni - mesélte márciusban a Story magazinnak.

galambos-boglarka
Fotó: Profimedia/Trenka Attila

A divattervező iskola mellett stylistasszisztensként 2021 őszén munkát vállalt a TV2 nagyszabású táncos show-műsorában, a Dancing with the Starsban is. A jelentkezése után megfelelt a próbaidőn, így egy négyfős csapat tagjaként dolgozott Holdampf Linda stylist és Demeter Richard divattervező keze alá. 

- Nem tagadom, rengeteget dolgozunk a lányokkal, hétfőtől a szombat esti adás végéig megállás nélkül talpalunk, most minden időm szinte e körül forog. Sok a munka, de imádom - mesélte október elején a hetilapnak. 

Csuja Imre lánya, Fanni 

A mi kis falunk sztárjának lánya az apja nyomdokaiba kívánt lépni, együtt szerepeltek a Jóban Rosszban című sorozatban is. Fanni ma már háromszoros édesanya és gyógypedagógus, de a színészetről sem kellett lemondania. A Toxikoma című filmben Molnár Áron alakítja a főszereplőt, míg Csuja Fanni annak feleségét, Juditot játssza.  

Csuja Imre 34 éves lánya gyönyörű színésznő: Fanni a Toxikoma című filmben is szerepel

Csuja Imre lánya, Fanni végül gyógypedagógusként végzett, de a színészetnek sem fordított teljesen hátat.

Elolvasom

Cover-fotó: Profimedia/Trenka Attila

Ezt is szeretjük