Gájer Bálint megnősült – Szépségkirálynő párja gyönyörű menyasszony volt

Gájer Bálint tegnap megnősült, de a lakodalmat csak augusztusban tartják.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Gájer Bálint megnősült. A sármos énekes a közösségi oldalán tudatta, hogy csütörtöktől nős ember. 

Most még csak a boldogító igen mondták ki Ötvös Brigittával, a lakodalmat augusztusban tartják. 

Gájer Bálint megnősült 

Gájer Bálint 2013-ban, egy klipforgatáson ismerkedett meg Ötvös Brigittával, aki a Miss International Hungary 2013 győztese lett. Az év októberében derült ki, hogy egy párt alkotnak. 

A 39 éves sztár Értem jött a nyár című dalának videoklipjét pontosan hét évvel ezelőtt forgatta, ekkor ismerte meg Brigit. Abban a Cadillacben készítették a házasságot bejelentő videót, amelyik anno a klipben is szerepelt. 

Lassan négy éve járnak jegyben, az esküvő előtt az énekes szeretett volna otthont teremteni, ahova majd érkezhet a kisbaba. A lagzit azért sem akarták volna tovább húzni, mert családot szeretnének alapítani.

- Nagyon kis magyaros hangulatúra tervezzük, sok zenész barátunkat meghívtuk, lesz zenekar – mesélte július elején a Reggeliben a menyasszony.  

Kollányi Zsuzsi esküvője

Az énekesnő június végén ment férjhez. Harmadik gyermekük születése előtt mondta ki a boldogító igent gyermekei apjának. Ismét kisfiút hord a szíve alatt, aki ugyanúgy, mint testvérei, Bálint és Bence b betűs nevet kap, a szülei a Bogdán keresztnevet választották.  

Ezt is szeretjük