Gaál Noémi pár hét után összeköltözött párjával, de csak 3 év után állt ki Tamással a nagy nyilvánosság elé
Gaál Noémi és Tamás a Párharc című reality vetélkedőben állnak először a kamerák elé. Így indult a szerelmük.

gaál-noémi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szeptember 16-án derült ki, hogy Gaál Noémi és párja is szerepelnek a TV2 vadonatúj, Párharc című realityjében. Az ATV időjósát szerelme oldalán először láthattuk együtt a produkciót beharangozó képeken.

Bár Tamással három évet vártak arra, hogy kiálljanak a nyilvánosság elé, a kapcsolatuk ennél jóval pörgősebb tempóban indult. Pár hét után össze is költöztek.

Gaál Noémi párja

Munkakapcsolatként indult az ismeretségük. Tamás marketingszakemberként több ismert emberrel dolgozott korábban, Gaál Noémit is ezért kereste fel.

gaál noémiék
Fotó: TV2/Párharc

- Én akkor nemet mondtam, ám amikor később egyre többször beszéltünk, akkor jöttem rá, hogy anno ő keresett meg a munkalehetőséggel kapcsolatban - emlékezett vissza a Blikknek.

Miután mindketten érezték, többet éreznek a másik iránt, gyorsan komolyra fordult a kapcsolatuk.

- Pár hét után össze is költöztünk! Igazából csak úgy, maguktól alakultak a dolgok, áthívott magához, majd egyre többet voltam ott, és alig mentem már haza a saját lakásomba.

Immár három esztendeje, hogy egy pár lettek, és azóta is a lehető legkiegyensúlyozottabb az életük együtt. Figyelnek arra, hogy a romantika ne vesszen ki a szürke hétköznapokból, és a házasság is szóba került már köztük.

A Párharc című műsor sztárpárjai

A Párharc című műsorban sztárpárok versenyeznek egymással, valamint az idővel a fődíjért, és a legextrémebb fizikai erőpróbákon próbálják meg leküzdeni félelmeiket és korlátaikat. Képes összeállításunkban megnézheted a nyolc sztárpárt, akik a TV2 realityjében szerepelnek.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó:TV2/Párharc

Ezt is szeretjük