Ő Gaál Noémi párja: a sármos, ősz hajú Tamással először álltak a nyilvánosság elé
Íme a nyolc sztárpár, akik a TV2 Párharc című reality vetélkedőjében szerepelnek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gaál Noémi és párja is szerepelnek a TV2 hamarosan induló Párharc című műsorában, melynek műsorvezetője Stohl András lesz. 

A napi reality műsorban sztárpárok versenyeznek egymással, valamint az idővel a fődíjért, és a legextrémebb fizikai erőpróbákon próbálják meg leküzdeni félelmeiket és korlátaikat. 

Párharc a TV2-n

A műsorban nyolc páros száll harcba: a pároknak minden ciklusban egy bátorságpróbán és egy összecsapáson kell megmérettetniük, amelyeket szavazás követ, a ciklusok végén pedig párbaj keretében esnek ki. A műsorfolyam alatt az eleinte békés és összetartó társaság egyre kiélezettebben küzd egymás ellen, taktikáznak, szövetségeket kötnek. Izgalmas lesz látni, hogy ki mit hajlandó megtenni a győzelemért. 

- A Párharc egy látványos, kalandos, nagyon erőteljes fizikai és lelki kihívásokkal teli játék tele kiszámíthatatlan, meglepő fordulattal - mondta el Rubin Kristóf, a műsort gyártó cég, a Free Monkeys Production tulajdonosa és kreatív producere.

Gaál Noémi 14 évig alkotott egy párt a nála kilenc évvel fiatalabb Maloveczky Miklós műsorvezetővel, szakításukra 2019 áprilisában derült fény. Párjával, Tamással három éve vannak együtt, és vállalták, hogy szerepelnek a műsorban.

Képes összeállításunkban megnézheted a nyolc sztárpárt, akik a TV2 Párharc című műsorában szerepelnek. 

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük