Ő Gaál Noémi párja: a sármos, ősz hajú Tamással először álltak a nyilvánosság elé

Íme a nyolc sztárpár, akik a TV2 Párharc című reality vetélkedőjében szerepelnek.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Gaál Noémi és párja is szerepelnek a TV2 hamarosan induló Párharc című műsorában, melynek műsorvezetője Stohl András lesz. 

A napi reality műsorban sztárpárok versenyeznek egymással, valamint az idővel a fődíjért, és a legextrémebb fizikai erőpróbákon próbálják meg leküzdeni félelmeiket és korlátaikat. 

Párharc a TV2-n

A műsorban nyolc páros száll harcba: a pároknak minden ciklusban egy bátorságpróbán és egy összecsapáson kell megmérettetniük, amelyeket szavazás követ, a ciklusok végén pedig párbaj keretében esnek ki. A műsorfolyam alatt az eleinte békés és összetartó társaság egyre kiélezettebben küzd egymás ellen, taktikáznak, szövetségeket kötnek. Izgalmas lesz látni, hogy ki mit hajlandó megtenni a győzelemért. 

- A Párharc egy látványos, kalandos, nagyon erőteljes fizikai és lelki kihívásokkal teli játék tele kiszámíthatatlan, meglepő fordulattal - mondta el Rubin Kristóf, a műsort gyártó cég, a Free Monkeys Production tulajdonosa és kreatív producere.

Gaál Noémi 14 évig alkotott egy párt a nála kilenc évvel fiatalabb Maloveczky Miklós műsorvezetővel, szakításukra 2019 áprilisában derült fény. Párjával, Tamással három éve vannak együtt, és vállalták, hogy szerepelnek a műsorban.

Képes összeállításunkban megnézheted a nyolc sztárpárt, akik a TV2 Párharc című műsorában szerepelnek. 

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük