Így él most Friderikusz Sándor: a 64 éves sztárt is megviselte az elmúlt két év

Friderikusz Sándort is megviselte az elmúlt két év, de a podcastját imádja csinálni, nagyon szereti a munkáját.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Pont harminc évvel ezelőtt indult el a Friderikusz show, aminek legnézettebb epizódjában a Dallas Jockey-ját, Larry Hagmant látta vendégül, ezt a részt közel hat és fél millióan nézték.

Friderikusz Sándor négy évig visszavonult a nagy nyilvánosságtól, majd 2020-ban elindult az Életünk története című műsora az RTL Klubon. Szerinte három évaddal kimerítették a produkció kereteit, és bár a csatorna kreatív igazgatója és programigazgatója szerette volna rábeszélni egy újabb Friderikusz show-ra, nemet mondott.

Friderikusz podcast

- Nagyon csábító volt, hogy harminc év távlatából ismét készítsünk jó néhány műsort egy Friderikusz show összes elemét beépítve. Ez egy monstre show lett volna, de aztán pár napos gondolkodás után nem vállaltam. Úgy gondoltam, hogy nagyon megerőltető lenne ennyit dolgozni, nem biztos, hogy akarom - vallotta be a Fókuszban.

friderikusz-sandor
Fotó: RTL Klub/Fókusz

Tavaly áprilisban indította el a saját YouTube-csatornáját, amelynek töretlen a sikere. Az eddig elkészült több mint ötven podcast összesen 31 millió megtekintésnél tart. A 64 éves sztár saját bevallása szerint most élvezi a legjobban a munkát: pont annyi, amennyit az ő korában szeret dolgozni, és olyan emberekkel beszélget, akiket ő szeretne kérdezni. 

- És szerintem ugyanazzal az energiával is csinálom. Persze vannak szünnapok, de olykor 12-16 órát is beülök. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

A vendégei nem celebek, és csak ritkán sztárok, a művészek, a gazdasági szakemberek és a tudományos élet képviselői mellett hétköznapi emberek is megfordultak a stúdiójában. Az utóbbi időben a háború, a globális felmelegedés mellett a gazdasági válság kérdései foglalkoztatják a legjobban.

- Csomó olyan barátom, rokonom van, akiket ez érint, de engem is. Nem feltétlenül az, hogy holnap mennyire mennek fel az árak - bár amikor nagy ritkán boltba megyek, ugyancsak megdöbbenek -, de mindaz, ami történik.

A covid két éve, a gazdasági válság, a háború réme rám is hatással van. Én sem a legvidámabb korszakomat élem,

de próbálom a figyelmemet elterelni munkával meg a rengeteg olvasással. És ha van időm, pár napra elutazom, szóval próbálok normális életet élni, de a rezonanciát nemcsak átveszem, hanem magam is átélem.

friderikusz-sandor2
Fotó: RTL Klub/Fókusz

Televíziót többnyire online néz, lefekvés előtt pedig olvas - mostanában verseket -, az utolsó 15 percben pedig tiktokozik, amit imád, és ahol több a komoly tartalom, mint azt sokan gondolnák. 

- Azt mondják, hogy nagy marhaság, de nem igaz. Vannak benne nagy blődségek, és vannak benne nagyon komoly dolgok. Például az a magyar származású nagymama, aki a TikTokon mesélte el rövidre fogva a holokauszttörténetét, egészen megdöbbentő volt.

Szász Marci, az egykori csodagyerek ma

Csodagyerekként lett ismert a ’90-es évek közepén. Két és fél éves korában magától megtanulta a betűket, két hét alatt megtanult írni. Megvolt az esély, hogy csodafelnőtt lesz belőle, aki akár Nobel-díjat is kap, de arra is, hogy kisiklik az élete, és harmadik lehetőségként, hogy rivaldafénytől mentes, civil életet él. 

Ezt is szeretjük