Freddie pár nap múlva újra apa lesz: babapocakos címlapfotóval jelentette be

Fehérvári Gábor Alfréd, vagyis Freddie felesége mindenórás, bármikor megszülethet a második gyermekük.

freddie-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Fehérvári Gábor Alfréd, vagyis Freddie hamarosan újra édesapa lesz. Az énekes-műsorvezetőnek egészen mostanáig sikerült titokban tartania, hogy feleségével második gyermeküket várják. 

A 32 éves sztár párja, Dóri a 38. hétben van, a kisfiuk, akinek a nevét is elárulták, bármikor megszülethet.

Freddie második gyereke

Fehérvári Gábor Alfréd a TV2 2014-ben indult Rising Star című tehetségkutatójával lett ismert, majd akkor robbant be igazán, amikor a Pioneer című dallal megnyerte a A Dal 2016-ot, és ő képviselhette Magyarországot a 61. Eurovíziós Dalfesztiválon. Ezt követően vezette a köztévé dalválasztó műsorát, később a Család-barátot és a megújult a SzerencseSzombatot is - jelenleg csak az utóbbi műsorvezetője, más műsorokból kiszállt.  

A magánéletét féltve őrzi, 2020 decemberében titokban nősült meg, szerelme ekkor már várandós volt. Azt is csak két héttel kislánya születése után árulta el, hogy 2021 januárjában apa lett. Most derült ki, hogy Léna Hanga világrajövetele után fél évvel felesége, Dóri újra várandós lett. 

- Nem terveztük ilyen gyorsan a második babát, de nagyon örülünk, hogy a két gyerek között mindössze 16 hónap lesz a korkülönbség - mesélte Freddie a Meglepetés magazinnak, amelynek címlapján szerepel gyönyörű feleségével.  

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Azt is megosztották a lap olvasóival, hogy a második baba kisfiú lesz, aki nővéréhez hasonlóan két keresztnevet fog kapni, Ármin Farkasnak nevezik el.

A korábban táncművészként dolgozó Samai Dóra úgy döntött, két gyermek után, 34 évesen már nem tér vissza a színpadra. Korábban olyan televíziós show-műsorokban szerepelt, mint a Megasztár, A nagy Duett, a Sztárban Sztár vagy a Rising Star - utóbbiban ismerkedett meg két gyermeke apjával. Régóta érdekli a kineziológia és a táncterápia, ha a gyerekek nagyobbak lesznek, utóbbival szeretne foglalkozni hivatásszerűen.  

Pindroch Csaba felesége újra babát vár

Pindroch Csaba és Verebes Linda kétszemélyes, Mr. és Mrs. című előadásuk előtt bejelentették, hogy hamarosan bővül a családjuk, ugyanis a színésznő negyedik gyermeküket hordja a szíve alatt.

Cover-fotó: MTVA/Kaszner Nikolett

Ezt is szeretjük