Freddie több műsorból is kiszállt: a Duna TV sztárja ezzel indokolta döntését
Fehérvári Gábor Alfréd, vagyis Freddie elárulta, miért csak a SzerencseSzombat című műsort vezeti egy ideje.

freddie-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Fehérvári Gábor Alfréd, vagyis Freddie több műsorból is kiszállt, a Duna Televízió SzerencseSzombat című produkciója az, amiben még műsorvezetőként láthatják a nézők. 

Döntésének okáról a Palikék Világa by Manna Három Igazság című műsorában beszélt részletesen. 

Freddie műsorvezetőként

Fehérvári Gábor Alfréd nevét a TV2 2014 októberében indult Rising Star című műsorban ismerte meg az ország. Pioneer című dala bejutott A Dal 2016-ba, amit meg is nyert, így a 61. Eurovíziós Dalfesztiválon az év májusában ő képviselhette Magyarországot.

Freddie A Dal 2021 műsorvezetőjeként Olsovai Renivel.
Freddie A Dal 2021 műsorvezetőjeként Olsovai Renivel.
Fotó: MTVA/Kaszner Nikolett

A következő évben Rátonyi Krisztinával az Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi kommentátora volt, akivel A Dal 2018  műsorvezetői lettek. A Dal 2019-et Dallos Bogival vezette, A Dal 2020-at Rókusfalvy Lilivel, a 2021-es élő adásokat Olsovai Renivel. 2019 októberétől Rátonyi Krisztával a Család-barát új műsorvezető-párosa lettek. 2020 augusztusában megújult a SzerencseSzombat műsorvezetői csapata is, azóta Harsányi Levente, Lola, valamint Mák Kata és Freddie vezeti.

A magazin 2022. január 24-én megújult, az új gárdában Freddie már nem szerepel, A Dal 2022 élő adásait pedig Király Viktor és Rókusfalvy Lili vezette. Amikor a Három Igazság című műsorában azt a kérdést kapta, szerinte hol tart most a műsorvezető-szakmában, meglepő dolgot árult el. 

A 2020 augusztusában megújult SzerencseSzombat műsorvezetői.
A 2020 augusztusában megújult SzerencseSzombat műsorvezetői.
Fotó: MTVA/Kondella Mihály

- Jókor kérdezed, mert vegyes dolgok ezek. Hoztak új játékszabályokat, én meg úgy döntöttem, hogy nem játszom, ezért most több műsorból kiszálltam. A SzerencseSzombat megmarad, és rendkívül élvezem - válaszolta a 32 éves sztár. 

A cikk az ajánló után folytatódik

- Hogy hol tartok, igazából magam sem tudom. Azt tudom, hogy jól érzem magam, jólesik, hogy szakmailag jónak tartanak ott, ami nyilván az embernek magabiztosságot ad, és jólesik érezni, hogy a közönség nem vesz észre mint műsorvezetőt, mert ez a legnagyobb dicséret szerintem. Ezt abszolút nem pejoratív értelemben értem. A SzerencseSzombatban érdeklődni kell a vendégek iránt, és jót beszélgetni velük: ez a műsor a beszélgetésekről szól, a jó kérdésekről és a nyerőszámokról, nem pedig a műsorvezetőről. 

freddie2--
Fotó: Palikék Világa by Manna/Három igazság

Azt nem tudja, milyen műsor az, amit teljesen biztosan elvállalna, mert sokszor mondta azt, hogy biztosan nem, mégis ott kötött ki. Azt is elárulta, úgy érzi, túl fejlett az igazságérzete.

- Ha bármi atrocitás ér, ha a környezetemet atrocitás éri, ha olyan dolgot várnak el tőlem, aminek nincs realitása vagy egyszerűen igazságtalan, akkor nem tudok felette szemet hunyni. Többek között ezért nem dolgozom már ott, ahol eddig dolgoztam. Mert egész egyszerűen sarokba szorítottak, és az igazságérzetem nem hagyta azt, hogy azt mondjam: „Jó, legyen úgy, ahogy akarjátok!” Az a baj az igazságérzettel, hogy nem jelenti azt, hogy egyetemesen nekem van igazam, hanem azt, hogy ez az én igazam, és egész egyszerűen nem tudom megmásítani, és inkább lemondok pénzről, de magamhoz hűnek kell lennem.

Doszpot Péter egykor és ma

Doszpot Péter nevét senkinek sem kellett bemutatni a ’90-es években. Ő volt az ország ügyeletes sztárzsaruja. 2001. szeptember 15-én alezredesi rendfokozattal szerelt le a rendőrségtől. A távozása sokakat váratlanul ért, hiszen azelőtt rengeteget szerepelt a képernyőn, a sármos, fekete bőrkabátos nyomozót sokszor láthattuk a híradóban és a különböző bűnügyi műsorokban.

Cover-fotó: Palikék Világa by Manna

Ezt is szeretjük