Ő Fiola Attila gyönyörű párja: a focista góljának Niki és 3 éves kisfiuk is örült
Fiola Attila kedvesének is felejthetetlen élmény maradt a francia válogatott elleni mérkőzés.

fiola-attila-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Focilázban ég az egész ország. Június 19-én, múlt szombaton lépten-nyomon piros-fehér-zöldbe öltözött, izgatott szurkolókba lehetett botlani Budapest belvárosában, akik emelkedett hangulatban várták, hogyan alakul a magyar és a francia labdarúgó-válogatott mérkőzése az Európa-bajnokságon.

Akkor még nem is sejthették, milyen bravúros kimenetele lesz a meccsnek, amelynek kulcsfigurája a 31 esztendős, balszélső pozícióban játszó Fiola Attila volt. Az első félidőben szerzett gólja euforikus örömöt okozott minden magyar focirajongónak, ami végül egy bravúros döntetlenre volt elegendő.

Ő Fiola Attila gyönyörű párja, Niki

A MOL Fehérvár FC játékosának felesége, Niki és hároméves kisfia, Dominik is ott ült a lelátón. Az ominózus találat után a sportoló egyből odaszaladt hozzájuk. Azt a kitörő örömöt, amelyet akkor éreztek, egyhamar biztosan nem fogják elfelejteni.

fiola-felesége
Fotó: TV2/Tények Plusz

- Hatalmas élmény volt! Nagyon jó érzés volt, hogy mindenki egyszerre felállt, és mondta, hogy: "Hajrá, Fiola!” El voltak hűlve az emberek. Mindenki tapsolt, a hideg rázott mindenkit. Ezt szerintem soha nem lehet elfelejteni - mesélte a szép focistafeleség a Tények Plusznak.

Fiola Attila számára a találat egyfajta kárpótlásként ért fel a múltban elszenvedett nehézségekért. A 2016-os Eb előtt a norvégok elleni pótselejtezőn szakadt combizommal segítette csapatát kijutni a tornára. Ezután Franciaországban az osztrákok elleni csoportmeccsen szenvedett olyan súlyos sérülést, hogy az is kérdéses volt, folytathatja-e futballkarrierjét. Végül a Barcelona orvosa segítségével sikerült felépülnie.

fiola attila
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

- A gól pillanatában az egész pályafutásom lepergett előttem, a családomra, a barátaimra gondoltam, akik a nehéz pillanatokban mindig támogattak. Hála istennek, nagyszerűen játszott a csapat, kiváló eredményt értünk el. Ez volt életem egyik, ha nem a legszebb napja - árulta el az M4 Sportnak.

Gulácsi Péter felesége

Gulácsi Péter a gyönyörű Vígh Diánával 2010 júniusa óta alkotnak egy párt, Gulácsi 2014 decemberében a Seychelle-szigeteken kérte meg a barna szépség kezét, esküvőjüket 2016 májusában tartották a Balaton északi partján. Képeken mutatjuk a focistafeleséget.

Cover-fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Ezt is szeretjük