Gulácsi Péter párja gyönyörű focistafeleség - Az egykori modell 10 éve a szerelme
Gulácsi Péter és Diána több mint tíz éve vannak együtt, 2016 tavaszán házasodtak össze.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gulácsi Péter a magyar válogatott és az RB Leipzig kapusa, évek óta az egyik legkeresettebb és legtöbbet érő magyar focista. 2007-ben került külföldre, játszott angliai (a Liverpoolban és a Hull Cityben) és osztrák (Red Bull Salzburg) csapatoknál, majd 2015-ben Németországba szerződött az RB Leipzighez. 

A harmincéves sportoló 2020 novemberében azzal szerepelt a hírekben, hogy 25 millió forinttal segítette egy SMA-s kisfiú, Zsombor gyógyulását, most pedig azzal került a figyelem középpontjába, hogy csatlakozott #acsaládazcsalád kampányhoz, amely a család sokszínűsége mellett áll ki. 

Gulácsi Péter és felesége

A kapus a feleségével közös fotót posztolt a Facebook-oldalára. A gyönyörű Vígh Diánával 2010 júniusa óta alkotnak egy párt, Gulácsi 2014 decemberében a Seychelle-szigeteken kérte meg a barna szépség kezét, esküvőjüket 2016 májusában tartották a Balaton északi partján.

Vígh Diána 14 éves korában kezdett el modellkedni, 2013-ban bejutott a TV2 A Királynő című szépségkirálynő-választásának döntőjébe. A tanulás ugyanakkor mindig fontosabb helyen állt számára, mint a szépségiparban való boldogulás, a verseny idején már elvégezte angol nyelven a Közgáz nemzetközi gazdálkodás szakát, de spanyolul és franciául beszélt. Pár évvel később esküvőszervező vállalkozást indított. 

Jelenleg a családja és a kisfia áll az első helyen. A csöppség, Gulácsi Dominik Zoltán 2019. június 23-án jött világra. A baba érkezése hatalmas boldogság volt számukra, Diána csak pár hónappal később árulta el egy posztjában, hogy mielőtt kisfiuk megfogant, két vetélésen volt túl. 

Képes összeállításunkban megnézheted Gulácsi Péter csodaszép feleségét és gyönyörű családját. 

Ezt is szeretjük