Fenyő Ivánt hosszú hajjal alig ismerni meg: 42 éves korára rengeteget változott
Fenyő Ivánt a Reggeli vendégeként teljesen új külsővel láthattuk. Rövid tincsek helyett hosszú hajjal lépett a stúdióba.

fenyő-iván-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Fenyő Iván 2003-ban diplomázott a Színház- és Filmművészeti Főiskolán, tanulmányai után a Budapesti Katona József Színházhoz szerződött. Ezután nem kellett sokat várnia, hogy berobbanjon a köztudatba. 

A 2000-es évek közepének szívtiprójaként olyan nagy sikerű filmekben játszott, mit a Szabadság, szerelem, a 9 és ½ randi vagy a Made in Hungaria. Hollywood is felfigyelt rá, 2005-ben Sam Mendes Oscar-díjas rendező filmjében alakított egy szerepet.

Fenyő Iván hosszú hajjal

A 2007-es év hatalmas fordulópont volt a számára: autóbalesete után a buddhizmus és önismeret útjára lépve kívül-belül megváltozott. A Reggeli vendégeként beszélt erről a témáról. Új frizurájával alig lehetett megismerni, a régről megszokott rövid haj helyett váll alá érő tincsekkel lépett a stúdióba.

fenyő-iván-1
Fotó: RTL Klub/Reggeli

2021 augusztusában az Instagramon kérdezte követőit, mit gondolnak az akkor még állig érő, hosszabb tincseiről. Szinte egybehangzó véleményeket kapott, rajongói imádták ezzel a fizimiskával. Volt, aki megjegyezte, hosszú hajjal férfienergiát és erőt sugároz. Másoknak pedig az Aquamant alakító Jason Momoa jutott eszébe így róla.

Az elmúlt években teljes életmódváltásba kezdett, rendszeresen meditál, és felhagyott a bulizással, valamint az alkoholfogyasztással is. Terápiára járt, hogy jobban megismerje saját magát, és bejárta a világot: Japántól Kazahsztánon át Nepálig rengeteg helyen megfordult. Utóbbi utazása során édesapja is elkísérte, több hétig éltek egy szerzetesi kolostorban.

Az étkezését is megreformálta, áttért a vegán életmódra, valamint rengeteget sportol. Az közösségi médiában rendszeresen posztol videókat az edzéseiről, a hozzászólók sokszor dicsérik, mennyit fejlődött az elmúlt időszakban. Az ételek terén a minőségre és nem a mennyiségre helyezi a hangsúlyt, mivel a bioételek drágábbak, inkább kevesebbet vásárol belőlük, kevesebbet fogyaszt.

Próbálok úgy enni, hogy a bevitt ételek minél nyersebbek, tiszták, frissek legyenek. Két-három havonta eszem halat, azzal csalok. Ezenkívül teljesen vegán vagyok, és glutént sem eszem - ecsetelte az RTL Klub műsorában.

Feke Pál és barátnője

Június közepén mutatkoztak először sajtónyilvános eseményen: a Puskás Ferencről szóló musical szabadtéri premierje utáni partin boldogan mosolyogtak a fotósok kamerájába. Azóta már össze is költöztek, két aranyos kiskutyával osztják meg közös otthonukat.

Cover-fotó: TV2/Mitaapák

Ezt is szeretjük