Fekete Dávid válik: felesége a három gyerekkel elhagyta
Fekete Dávid a közösségi oldalán tudatta, hogy feleségével külön utakon folytatják tovább.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Fekete Dávid és második felesége válnak: a megasztáros énekes a Facebook-oldalán tudatta, hogy külön utakon folytatják tovább, miután gyermekei anyja - állítása szerint - egy másik férfi oldalán keresi a boldogságot. 

Azt írta, mivel magánélete egy részét a nyilvánosság előtt élte, úgy véli, nem csak a jóról, a rosszról is számot kell adnia. 

Fekete Dávidot elhagyta a felesége

A másik férfinak annyit üzent, hogy egy háromgyerekes családot tett tönkre. A részletekbe ugyan nem kívánt belemenni, de annyit még elárult, hogy sok problémája adódott, amit a magánéleti válság csak tetéz. Bízott benne, hogy a "kitartunk egymás mellett jóban-rosszban" nem csak egy üres frázis lesz, de úgy látja, a felesége csak a jóban volt mellette. 

Fekete Dávidot a Megasztár 2008-as, negyedik szériájában ismerte meg az ország, amelyben a második helyezett lett. A TV2 Mr. és Mrs. című műsorában kérte meg Cserpes Laura énekesnő kezét. 2010-ben összeházasodtak, majd két év házasság után, 2012 végén bejelentették, hogy elválnak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A 34 éves sztár tavaly nyáron házasodott meg másodszor, párja babapocakosan mondta ki az igent. Reginával 2015 áprilisában álltak ki a nagy nyilvánosság elé: az énekes akkor elárulta, hogy a szerelme egy rajongója, és bár sokan támadták amiatt, mert Regina csak 17 éves, és egy kilenc hónapos kislány édesanyja, nem foglalkozik a kritikákkal. 

fekete-david-fb
Fotó: TV2/Mokka

Amikor megtudták, hogy Regina várandós, 2019 augusztusában, szűk körben összeházasodtak. A pár ekkor árulta el, hogy az újdonsült feleség ikreket hord a szíve alatt. Ádin és Máté két héttel a kiírt dátum előtt, 2020. január 3-án jöttek világra. 

Idén január közepén, az ikrek egyéves szülinapja után még boldog családként jelentkeztek be a TV2 Mokka című műsorába. A videóban Fekete Dávid többek között arról is beszélt, hogy a három gyerek körüli teendők jórészt Reginára hárulnak, akinek roppant hálás, amiért otthon ellátja a gyerkőcöket, de amikor hazaér a munkából, ő is mindenből szívesen kiveszi a részét, ha kell, pelenkáz, fürdet.

A Megasztár 2 jóképű énekesei egykor és ma

A Megasztár második szériájának ügyeletes szívtiprója Torres Dani volt, akiért rengeteg tinilány szorított akkoriban. Nem ő az egyetlen, aki a Megasztár 2016-os évadában a lányok kedvence szerepben tetszelgett. Mutatjuk azt is, hogy 16 év alatt mennyit változott ő és a többi énekes.

Ezt is szeretjük