Fekete Dávid felesége is megszólalt: őt hagyta el a férje, aki néha haza sem ment
Fekete Dávid felesége elmondta a saját verzióját, miért ment tönkre a házasságuk.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csütörtök este hatalmas meglepetést okozott Fekete Dávid, amikor a közösségi oldalára kiírta, hogy feleségével külön utakon folytatják tovább. Azt állította, az asszony egy másik férfi oldalán keresi a boldogságot. 

A poszt után megindult a kommentlavina, többen azzal támadták, hogy nem a teljes igazságot írta le. Az énekes a Mokkában aztán már egy másik képet festett arról, miért ment tönkre a házassága. 

Fekete Dávid felesége a válásról

A TV2 reggeli műsorában azt mesélte, évekkel ezelőtt több százmilliót bukott az autókerekedésével, miután átverték. Az anyagi nehézségek rányomták a bélyegüket a kapcsolatukra is, az asszony szülei házának tetőterébe költöztek, hogy legyen segítségük a Regina előző kapcsolatából született kislány és a tavaly januárban született ikerfiúk nevelésében. Bevallotta, eltávolodtak egymástól, és mindketten félreléptek

fekete-david3
Fotó: TV2/Mokka

Fekete Dávid felesége eleinte nem kívánta kommentálni a leírtakat és az elhangzottakat, csak az édesanyja írta le egy hozzászólásban, mit gondol. Az asszony úgy véli, a férfi teszi tönkre a családját a beteges féltékenységével, és egy győri barátnőről is említést tesz.

A cikk az ajánló után folytatódik

A hétvégén aztán a feleség is megszólalt, miután úgy érezte, férje ország-világ előtt megszégyenítette, és csak a saját verzióját mondta el. A Blikknek azt nyilatkozta, ő is a Facebookról tudta meg, hogy válnak. Azt mondta, amióta bedőlt az autókereskedés, egyre több volt a konfliktus közöttük, és a férje nem adta meg azt az anyagi hátteret, amire egy háromgyerekes családnak szüksége lett volna. 

- A tartozásai lukait tömködte be inkább. Nem számíthattam rá, nem segített a gyerekekkel,

volt olyan, hogy haza sem jött este, el sem értem telefonon, azt sem tudtam, hol van.

Az egyéves ikrek mellett vissza kellett mennem dolgozni, ha nem lennének a szüleim, akiknek a házában élünk, akkor nem is tudom, hogy csináltam volna ezt végig - mesélte a napilapnak. 

Azt állította, a férfi állandó féltékenysége is komoly vitákat eredményezett, és szerinte egy kapcsolat két emberen múlik, mindketten követtek el hibákat, mindkét részről történt megcsalás.  

- Eltűnt az életünkből a meghittség, a romantika, miközben még azt sem engedte, hogy mással beszéljek, szinte a tulajdonának tekintett. És én még mindig szerettem, pedig már minden családtagom szinte könyörgött, hogy hagyjam ott, szálljak ki.

A Megasztár első évadának énekesnői egykor és ma

A 2003-as évadban Galambos Dorina az egyik legnagyobb favorit volt, sokan imádták az akkor még tinilány, vadóc énekesnőt. Az elmúlt 17 évben rengeteget változott külsőleg és belsőleg egyaránt. Képes összeállításunkban összegyűjtöttük a Megasztár első évadának énekesnőit - ilyen volt, ilyen lett fotók!

Ezt is szeretjük