Fekete Dávid a Mokkában azt nyilatkozta, mindketten félreléptek a házasságukban
Fekete Dávid az esti posztja után a TV2 reggeli műsorában nyilatkozott arról, miért ment tönkre a házassága.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Fekete Dávid tegnap este kiposztolta a Facebook-oldalára, hogy a párja elhagyta. "Feleségemmel külön utakon folytatjuk, mivel ő más férfi oldalán keresgéli a boldogságot" - írta, amire záporozni kezdtek a hozzászólások. Többen azt kommentelték, nem a teljes igazságot írta le. 

A Mokkában ma reggel azt állította, részben az anyagi nehézségek miatt ment tönkre a kapcsolatuk, és mindketten félreléptek. 

Fekete Dávid házassága ezért ment tönkre

- Sajnos több évvel ezelőtt egy nagyon komoly problémába kerültem: volt egy nagyon komoly vállalkozásom, több százmilliót kicsaltak tőlem, átvertek, becsaptak vele. Ennek következtében sok probléma adódott a házasságunkban is. Nyilván az én hibám is, nem szabad mindig másra fogni, magamnak is vállalni kell a tettekért a felelősséget, és vállalom is. 

fekete-david-batch
Fotó: TV2/Mokka

- Ez egy autókereskedés volt: előfordult, hogy 120 autóm volt, máskor kevesebb, vagy éppen több. Nagyon komoly összegekkel rendelkeztem, voltak, akik nekem segítettek, nálam fektettek be, máskor én fektettem be másoknál, majd elkezdtem terjeszkedni. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Az anyagi helyzetük miatt döntöttek úgy, hogy Regina szülei házának a tetőterét felújítják, és odaköltöznek, így a gyerekekre is mindig tud valaki vigyázni, amíg ő intézkedik. 

- Ez nyilván rányomta a bélyegét a mindennapjainkra, folyamatosan éreztem, hogy távolodunk egymástól, és már nem azt a Fekete Dávidot láttam a szemében, akit megszeretett. (…) Gondolom, nyilván ennek következtében is tette azt, amit tett, vagy amit én tettem. Volt tegnap egy másfél órás, komoly beszélgetésünk, ami alatt kibukott az, amit már éreztem: elmondta, bevallotta, hogy ő is félrement. 

istenes-laszlo
Fotó: TV2/Mokka

- Egy háromgyerekes anyuka, egyéves ikrek mellet pasizik, megcsal? Ezt hogy? Nem tudom lemodellezni, mert nekem azért vannak gyerekeim, egy ilyen anyukának szerintem a WC-re sincs ideje kimenni. Illetve azt mondtad, hogy ő is. Tehát te is? - döbbent meg a hallottakon Istenes László műsorvezető. 

- Bevallom, és fel is vállaltam neki, hogy amikor már eltávolodott tőlem, én is követtem el hibát. Nem akarom őt hibáztatni, sem magamat. 

- A lényeg az, hogy keresztbecsaltátok egymást? - kérdezett vissza Istenes. 

- Nem így fogalmaznék, de jó, fogalmazzunk így - válaszolta Fekete Dávid.  

fekete-david-mokka
Fotó: TV2/Mokka

Jelenleg úgy látja, a házasságuknak már nincs sok értelme, de most még annyira friss minden, hogy nem tudnak szóba állni egymással. Az énekes szerint érthető, hogy a szülei védik a feleségét, és a kommentekben őt hibáztatják, de szerinte Regina nem mondott el nekik mindent, neki pedig bizonyítéka van arra, hogy a felesége megcsalta. 

"Az, amit itt összehordtál, egy megkeseredett, reményvesztett ember kapálózása!

Jó lenne, ha az igazságot osztanád meg a nagy nyilvánossággal, még mielőtt ezt más teszi meg!!!

És az nem fog kímélni, az igazság napvilágra kerül! A családodat pedig te teszed tönkre a beteges féltékenységeddel és a gyerekes észjárásoddal!

Jó lenne, ha ezt a posztot törölnéd, mert gyerekes, gyáva dolog. Ja, és a győri barátnődnél biztos vigaszra lesz! Legyen szép estéd, ezt kívánja Neked az, akire Te felnéztél és nagyon sokat köszönhetsz!!! Szállj magadba, ne hazudj a rajongóidnak, akik hittek Benned!" - szúrta ki a Blikk Fekete Dávid anyósának posztját, amelyben az asszony azt írja, a lánya nem kívánja kommentálni a történteket, de neki mint szülőnek, kötelessége kiállni a gyereke és az igazság mellett.

A Megasztár első évadának énekesnői egykor és ma

A 2003-as évadban Galambos Dorina az egyik legnagyobb favorit volt, sokan imádták az akkor még tinilány, vadóc énekesnőt. Az elmúlt 17 évben rengeteget változott külsőleg és belsőleg egyaránt. Képes összeállításunkban összegyűjtöttük a Megasztár első évadának énekesnőit - ilyen volt, ilyen lett fotók!

Ezt is szeretjük