Császár Előd szakított titkos szerelmével - Kolléganőjével se veled, se nélküled kapcsolatban voltak
Császár Előd közel egy évig alkotott egy párt egy szakmabeli hölggyel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Császár Előd a ’90-es évek egyik legnépszerűbb magyar énekese volt előbb az FLM együttes tagjaként, majd szólóban. 

Énekesi pályafutása 1998 decemberében derékba tört, miután halálos kimenetelű közlekedési balesetet okozott. A kétezres évek elejétől Shane 54 néven - főleg külföldön - DJ-ként vált ismertté, most viszont úgy döntött, itthon visszatér énekesként. 

Császár Előd és a titkos szerelem

A február 16-án 48. születésnapját ünneplő Császár előd 2021-ben egy jubileumnak is örülhet. 1996-ban az Eördögh Alexával énekelt duettje, a Tiltott szerelem az egyik legnagyobb sikere. A dal idén 25 éves, ebből az apropóból leporolták, és újra feldolgozták, február 12-én, Valentin-nap előtt lesz a premierje.

- Mint az egyik legnépszerűbb vagy legismertebb dalom, sűrűn előkerült, hogy kellene belőle csinálni valamit. Évek óta gondolkodom rajta, mit lehetne, de soha nem jutott eszembe semmi okos, Beginek meg igen (Lotfi Begi, DJ, a Compact Disco egykori frontembere - a szerk.) - mesélte a Tények Plusznak

A cikk az ajánló után folytatódik

Császár Előd ezúttal Veres Mónika Nikával énekelte fel a Tiltott szerelem című számot. Bár az énekesnő szíve jelenleg szabad, csak munkakapcsolat van közöttük, ahogy az énekes és Ördög Alexa sem alkottak annak idején egy párt, hiába kívánta sok rajongó. 

csaszar-elod-nika
Fotó: TV2/Tények Plusz

- Amikor valakik duettet énekelnek, egy klipben szerepelnek, mindig felmerül, hogy biztos van közöttük valami. Ez a dal arról szól, hogy nagyon odavagyok valakiért, de a dalt nem én írtam, a szövegét sem… Alexával sem volt semmi a ’90-es években. Nikával is nagyon jó szakmai kapcsolatban vagyunk, és nagyon szeretem a hangját, de az még nem merült fel, hogy mi egy pár legyünk egyszer valaha is. 

Az énekes saját bevallása szerint régebben falta a nőket, volt idő, amikor kifejezetten a mennyiség számított, de idővel érettebb lett, megnősült, született egy lánya, majd elvált. A TV2 műsorában azt is elárulta, hogy néhány nappal ezelőtt szingli lett, szakított a párjával. Az eltitkolt barátnőről annyit mondott csak, hogy közel egy évig voltak együtt "se veled, se nélküled" kapcsolatban, és hogy a hölgy szakmabeli. 

csaszar-elod
Fotó: TV2/Tények Plusz

- Az, hogy az ember zenél, meg DJ, mindig csak az elején nagyon érdekes, de amikor kiderül, hogy ezzel nagyon sok meló jár, és az ember nagyon sokat dolgozik, egy idő után mindig az van, hogy "Már megint dolgozol, már megint a gép előtt ülsz?" Ez csak az elején kedves és odaadó kérdés. 

A '90-es évek szívtipró énekesei akkor és most

A ’90-es évek magyar tinilányai olyan jóképű együttesek tagjaiért rajongtak, mint a V-Tech, a V.I.P. vagy TNT. Akadtak olyanok is, akik nem a fiúzenekarokért voltak oda, hanem a szólóénekesekért. Képes összeállításunkban mutatjuk, mennyit változott Sugár Berci a visszavonulása óta, valamint a ’90-es évek többi szívtipróját is megnézheted egykor és napjainkban.

Ezt is szeretjük