Feke Pál ezért nem tud lefogyni: elárulta, miért vall kudarcot az életmódváltással

Feke Pál musicalszínész a színpadon következetes, de az életmódváltásban nem.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Feke Pál a színpadon és kislánya nevelésében következetesen a tökéletességre törekszik, de az életmódváltási törekvései többször kudarcba fulladtak.

A Duna Csináljuk a fesztivált! című szórakoztató műsorának zsűritagja az M5 portréműsorában, a Kontúrban mesélt arról, miért nem kitartó a rendszeres mozgásban és a diétázásban. 

Feke Pál és a fogyás

Feke Pál húszéves pályafutása alatt a zenés színház műfajában szinte mindent elért, amit lehet, de saját bevallása szerint, míg a színpadon fegyelmezett, alázatos alkat, addig a magánéletében nem mindig kitartó. 

feke-pal2
Fotó: MTVA

- Én vagyok az az ember Magyarországon, akinek az otthonában a legtöbb sportfelszerelés van, de ennek ellenére egyikben sem aktív. Mindent elkezdek, majd abbahagyom. Nincs megfelelő akaraterőm a rendszeres mozgáshoz vagy diétához. Marcangol a lelkiismeret-furdalás, mert a munkámban ennek pont az ellentéte vagyok. A színpadon végtelen a maximalizmusom és a kitartásom - vallotta be a Junior Prima- és Artisjus-díjas előadóművész. 

Feke Pál párja, Nóra

A színész a gyönyörű műsorvezetőt a képernyőn keresztül szúrta ki magának. "Megláttam, és azt gondoltam, milyen különleges kisugárzása van ennek a gyönyörű nőnek. Valamiért nem tudtam kiverni a fejemből, úgy éreztem, meg kell ismernem őt."

Ezt is szeretjük