Szulák Andrea ennyit fogyott: ilyen karcsú a testhezálló ruhában

Szulák Andrea az Instagramon mutatta meg, milyen sokat fogyott. Elámultak tőle a követői.

szulák-andrea-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szulák Andrea megmutatta fogyását az Instagram-oldalán. A friss fotó elsöprő sikert aratott, a követői nem győzték hangsúlyozni, mennyire látványos a változás.

"Leugrott rólam 6 kiló!!! Süt a nap, próbálok a színházban, szép az élet!!!" - írta a bejegyzéshez, amelyben megmutatta, milyen karcsú lett.

Szulák Andrea fogyása

Egy fekete, testhezálló, bőrbetétes leggingsben és hozzá passzoló topban fotózták le. A szerelését ezüst bőrdzsekivel egészítette ki, ezzel a darabbal vagánnyá és trendivé varázsolta a szettet.

A posztot néhány hashtaggel is ellátta: a diéta, sport, munka, élet és az én jövök szavakat emelte ki - ebből arra lehet következtetni, hogy életmódváltással, mozgással és odafigyeléssel érte el azt, hogy leolvadtak róla a kilók.

Akadt olyan kommentelő, akit annyira elkápráztatott a fogyása, hogy rögtön azt tudakolta meg, pontosan milyen módszerrel érte el az eredményt. Más megdicsérte az átalakulását, de arra kérte, ne fogyjon tovább, mert így néz ki tökéletesen. Olyan hozzászóló is volt, aki azt írta neki, hat kiló ide vagy oda, mindig bombázóként fest.

Gáspár Virág ennyire vékony

Gáspár Virág friss fotóin a megszokottnál is karcsúbb, Gáspár Győző és Gáspár Bea kisebbik lánya tovább fogyott. A húszéves, fiatal nő az elmúlt két évben jó pár pluszkilótól megszabadult, de januári fotóin úgy tűnik, vékonyabb, mint valaha. 

Cover-fotó: MTVA/Csináljuk a fesztivált!

Ezt is szeretjük