Szulák Andrea lánya ilyen gyönyörű tinédzser: Rozinát ettől félti a színésznő
Szulák Andrea és lánya, Rozina nagyon közel állnak egymáshoz.

szulak-andrea-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szulák Andrea immár évtizedek óta hazánk egyik legkedveltebb előadóművésze, pályáját a nyolcvanas években kezdte, és egyáltalán nem tervezi még a visszavonulást. Imádja a közönség, ő pedig élvezi, amit csinál. 

A karrier nem az egyetlen dolog az életében, amire büszke lehet, egy gyönyörű, talpraesett, okos tinédzser anyukája. 

Szulák Andrea lánya

Szulák Andrea 2007-ben, 43 évesen lett édesanya, ekkor született lánya. Annak ellenére, hogy a bájos, csinos Rozina áprilisban 15 éves lett, anya és lánya nem távolodtak el egymástól, a mai napig mindent megbeszélnek. A színésznő bízik gyermekében, így még a fiúk miatt sem aggódik. Csak attól félti, amitől véleménye szerint minden tinédzser szülei félnek. 

szulak-andrea-lanya
Fotó: Profimedia/Trenka Attila

 - Nem féltem a fiúktól, mert szerintem ők is csodálatos emberek tudnak lenni, csak azoktól az ifjúkori hülyeségektől, amitől minden egyes édesanya félti a gyermekét, akár fiú, akár lány. Ez most az a kor, amikor nem az eszükre hallgatnak, hanem a szívükre, az ösztöneikre vagy a kíváncsiságukra. Igyekszem felvértezni őt, hogy ha lehet, akkor ne a saját kárán tanuljon - mesélte a sztár a Borsnak Rozina 15. születésnapja kapcsán. 

Júliusban a Best magazinnak szintén dicsérte nagyszerű gyermekét, arról beszélt, Rozina gyakran vele tart a fellépéseire, olykor még a barátnők is jönnek. 

 - A lányommal, Rozinával szerencsére nagyon jó a viszonyunk, együtt szoktunk bandázni. Most is lesz olyan koncertem, ami este későn kezdődik, de ő azt mondja, szívesen jön velem. Van, hogy a barátnőit is magával hozza, és ők elbuliznak, amíg én fellépek.

Gesztesi Panka a Daalarna-divatbemutatón

Gesztesi Panka nemcsak szép, hanem magas, karcsú, ideális modellalkat, így nem csoda, hogy a szépségipar is felfedezte magának. Liptai Claudia és Gesztesi Panka lányát a Daalarna is kifutómodelljének választotta, a magyar divatmárka rendhagyó divatbemutatóján vehetett részt. 

Cover-fotó:  Profimedia/Trenka Attila

Ezt is szeretjük