Szulák Andreára rátalált a szerelem: az 57 éves színésznő ragyog a boldogságtól
Szulák Andrea nem akar szerelmével címlapon szerepelni, de azt elárulta, hogy nincs egyedül.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szulák Andrea csak ritkán beszél a magánéletéről, a szerelmi életéről pedig egyáltalán nem nyilatkozik az újságoknak. Utoljára ebben témában 2015-ben olvashattunk róla, amikor rövid közleményben tudatta, hogy Rozina lánya édesapjával, Gyarmati Gáborral elváltak útjaik. 

A férfi neve gyakran szerepelt tavaly a bulvár hírekben, miután Marsi Anikóval egymásra találtak.  

Szulák Andrea szerelmes

Szulák Andrea sincs egyedül, a színésznőre rátalált a szerelem, de erről csak szűkszavúan beszélt Mága Jennifer Sztárok az életemből című műsorában. 

Nem leszünk címlaptéma, de nem vagyok egyedül. 

„Furcsa egy év volt. Tele nagy magasságokkal és nagy mélységekkel. De szeretet az volt benne bőven! Ez a fontos! Legyen csodákkal teli, szeretetben gazdag és egészséges Újévet mindenkinek!” - írta a közösségi oldalára 2021. december 31-én, amit a műsorban bővebben is kifejtett. 

szulak-andrea
Fotó: TV2/Sztárok az életemből

- A rossz az volt, amikor úgy teltek el hetek, hónapok, hogy nem tudtam dolgozni, nem tudtam énekelni, nem találkoztam a közönséggel, a barátaimmal, a jó pedig, hogy átalakult, letisztult sok minden. Kristálytisztán kiviláglott nekem, hogy kik a barátaim, kikre lehet számítani magánemberként és szakmailag, és nagyon jólesett, hogy rájöttem, sok barátom van.  

A cikk az ajánló után folytatódik

- Voltak olyan pillanatok, amikor ezt az időszakot jól éltem meg, mert élveztem az otthonomat, a pihenést, rendet raktam, sokat lehettem a gyerekemmel együtt, tudtam tartani a kapcsolatot a barátaimmal online is. Ez egy darabig nagyon jó volt, de egy idő után kezdtem unni, és szerencsére pont ekkor lehetett elkezdeni kicsit mozgolódni. (...) Májustól gyakorlatilag mostanáig le nem jövök a színpadokról. 

szulak-andrea-maga-jennifer
Fotó: TV2/Sztárok az életemből

Az 57 éves színésznő ragyog, ha akarná, sem tagadhatná le, hogy boldog, és jól érzi magát a bőrében. A Story magazinnak 2021 áprilisában arról beszélt, elfogadta azt, amit a tükörben lát, ugyanakkor odafigyel arra, hogy ötven fölött is csinos és egészséges maradjon. Azt ugyanakkor nem tagadta, számára is időbe telt, hogy megtanulja ne gyűlölni magát, ha megjelent egy újabb ránc az arcán, vagy szűknek bizonyult egy régebbi ruhája. 

- Ezek nem lényeges dolgok. Ami igazán számít: hogy méltóságteljesen öregedjek meg, hogy igényes legyek, hogy adjak magamra, hogy harmóniát, egyensúlyt tartsak fenn az életem minden területén.

Szulák Andrea lánya gyönyörű tini

Szulák Andrea a lányát csak nagyon ritkán mutatja meg a közösségi médiában, és az is ritka, hogy valahol Rozinával az oldalán jelenjen meg. 2021 decemberében kivételt tettek, együtt mentek el a West Side Story című film premiervetítésére. 

Ezt is szeretjük