Szily Nórára rátalált a szerelem: a titokzatos férfit netes társkeresőn ismerte meg

Szily Nóra egy internetes társkereső segítségével találta meg a szerelmet.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szily Nórára rátalált a szerelem, ezt a közösségi oldalán követőivel is megosztotta.  A műsorvezető Endrei Judit Korhatártalanul című műsorában bővebben is beszélt a magánéletéről. 

Amikor ötven felett a társkeresés jött szóba, bevallotta, hogy már nincs egyedül. 

Szily Nóra szerelmes

Egy barátja biztatására regisztrált egy internetes társkeresőre abban a reményben, hogy megtalálhatja párját. Nem volt egyszerű, de végül megismerkedett egy férfival, akivel randevúzni kezdett. 

Július 11-én, a névnapját ünnepelve osztotta meg örömét követőivel az Instagram-oldalán. 

- Nagyon érdekesek voltak rám a reakciók: az első, hogy biztos egy kamuprofil, ez nem lehet a Szily Nóra, a második, ha már mégiscsak, biztos könyvet akar írni ebből, a harmadik pedig az, hogy jövök én ahhoz hogy a Szily Nóra? Szóval nem egyszerű - idézte szavait a Bors

A cikk az ajánló után folytatódik

Szily Nóra az elmúlt hétvégén is tett ki egy szerelmes posztot a titokzatos férfival. Azt javasolta követőinek, mutassák is ki a szeretetüket annak, akit szeretnek, illetve várjanak, és higgyenek, ahogy ő is tette.

A műsorban arról is beszélt, hogy ugyan két lábbal áll a földön, és nem arra vágyik, hogy egy férfi támogassa, szereti kifejezni az érzéseit, és szereti, ha ezt mások is megteszik, ő egy bújós, cirógatós nő. 

- Az a nő, aki egyébként helyt képes állni az életében, és teszi a dolgát, és kontroll alatt tart mindent, és a vállán elviszi, amit el kell, de bennem ott él az a kamaszos lány, aki szeret kézen fogva sétálni, aki szeret valakinek a szemébe nézni, aki szereti, ha megfogják a kezét, és megpuszilják vagy megölelik, vagy minőségi időt eltölteni, órákig beszélgetni, együtt zenét hallgatni, közös élményeket átélni.

- Én nem egy emberre vágyom, aki megváltja az életemet, és kifizeti a lakáshitelemet, és megtámaszt engem, mert állok én a két lábamon a földön, hanem akivel együtt többek vagyunk, együtt több örömöt élünk át, én erre vágyom. 

Kálmán Olga frizurája

A képernyőn rövid hajjal szoktuk meg, de politikusként hosszú tincsekkel látható. Olyan sokáig volt rövid haja, hogy úgy gondolta, hagyja megnőni. Új frizurája a családtagjait és a követőit is megosztja.

Ezt is szeretjük