49 évesen hozta világra kislányát a magyar sztár: kalandos életéből színdarab készül
Fejős Éva önéletrajzi ihletésű könyvéből most színdarab készül, amit októberben mutatnak be.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Fejős Éva 2017 januárjában, 49 évesen hozta világra a kislányát. Babavárásának történetével számos nő reménye és példaképe lett: sokat tett azért, hogy hazánkban kevésbé számítson tabunak, ha egy nő negyven fölött vág bele a családalapításba. 

A népszerű írónő életének erről a szakaszáról most színdarab született, amelyben Gubík Ági alakítja majd. A humoros, szórakoztató, izgalmas előadás alapját a Bébi. Bumm! című könyv adja, a színésznő lelkesen készül a kihívásra.

Fejős Éva: Bébi. Bumm!

Fejős Évát meglepte, hogy számos izgalmas, egzotikus helyszínen játszódó regénye közül éppen saját életének ezt a szakaszát és a Bébi. Bumm! című könyvét szeretné színdarabbá átdolgozni a Bánfalvy Stúdió rendezője.

fejos-eva

- Amikor találkoztam Horváth Csabával, azt állította, hogy az életem szerinte van olyan izgalmas, mint egy regény, és ő kifejezetten a Bébi. Bumm!-ra gondolt, amiben a kései gyerekvállalásomról mesélek. Bár sok olvasóm osztotta és osztja meg velem azóta is a saját történetét, akár kései, akár korai, akár halogatós gyermekvállalásról vagy éppen reményekről van szó, mégis meglepődtem, hogy a meglehetősen izgalmas, sokszor egzotikus és mégis életszagú könyveim közül ez keltette fel az érdeklődését.

Természetesen örült a megkeresésnek, és hatalmas feladatnak tartja, hogy egy egyszemélyes darabnak álmodta meg a rendező a történetet. 

- Drukkolok Gubík Áginak, mert a hétköznapi életben sem egyszerű Fejős Évának lenni, a fejemben élő rengeteg regénykarakterrel, akik időnként beszélnek is hozzám, hát még a színpadon. Mellette persze az sem mindegy, hogy egy

olyan érzékeny témát fog meg, amiről mindenkinek megvan a markáns véleménye, akár érinti őt vagy bármelyik szerettét a dolog, akár nem

- tette hozzá az írónő, aki izgatottan várja a Hatszín Teátrumban az október 14-i bemutatót.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Gubík Ági boldogan vállalta Fejős Éva szerepét, hiszen ismerte és végigkövette kislánya, Linda születésének történetét. 

- A felkérésnek pedig igazán örültem, mert jó a téma, az alapanyag. Kihívás is lesz, mert ugyan játszottam már monodrámát, de ebben a mostaniban sok karakter bőrébe kell bújnom, nagyon sok élethelyzetet kell létrehozni, és ez igazán izgalmassá teszi a feladatot. Nőies, humoros, életszerű és kicsit szexi is lesz a könyv alapján készült előadás, amely sok embert szólít meg, hiszen sokan vannak, akik csak később jönnek rá, hogy szeretnének gyereket.

gubik-agi
Fotó: RTL Klub/Barátok közt

A Bébi. Bumm! előadást életre hívó Bánfalvy Stúdió rendezője, Horváth Csaba szerint Éva története igazi sikersztori, ezért is szerette volna színpadra állítani.

- Régóta kerestünk egy olyan kortárs hazai szerzőt, aki meg tudja szólítani a széles közönséget. Éva pályáját végigolvasva kiderült, ő egy igazi "selfmade woman", aki gyerekkori álmát valósította meg a könyveivel, a saját kiadójával, és így vált, ahogy mondani szokták, önerejéből sikeressé. Ahogyan ő írta a Bébi. Bumm!-ban: „Azzal tisztában voltam, hogy nagyon komoly teremtő erővel rendelkezem.” Ezt én is így látom. Így született az ötlet, hogy az ő könyvét dolgozzuk át.

Oszvald Marika nagymama lett

A televíziós riporterként dolgozó Krisztina tíz éve próbálkozott azzal, hogy teherbe essen, végül a 11. lombikprogram lett sikeres.

Ezt is szeretjük