Fásy Zsüliett bőr miniruhában: nagyon szexi a 43 kilós fogyás után
Fásy Zsüliett büszke arra, mennyit fogyott, most kicsit izmosodni szeretne.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Fásy Zsüliett rengeteget változott 2019 tavaszához képest. A mulatóskirály, Fásy Ádám lánya több mint 40 kilót fogyott.  

A cukros üdítők helyett vizet iszik, elhagyta az egészségtelen ételeket, kenyeret, péksüteményeket és csokoládét sem eszik, aminek köszönhetően fokozatosan adta le a pluszkilókat, havonta átlagosan két kilót. A rendszeres mozgás sem maradhat ki az életéből, heti két-három alkalommal az ellipszistréneren edz. 

Fásy Zsüliett bőr miniruhában

Nem csak a ruhatárát cserélte le, új cipőket is kellett vennie, mert mindenhol, így a bokájánál is vékonyabb lett. Ma már az alakját kihangsúlyozó darabokat is bátran felvesz. 

- Eddig pontosan negyvenhárom kilót fogytam, ami egy igazi csoda számomra. Soha nem gondoltam volna, hogy ez sikerül. Sokáig még öt kiló leadása és utána a súlyvesztés megtartása is elérhetetlennek tűnt, most pedig anyuval egy méretű ruhákat hordunk - mesélte a 23 éves lány április közepén a Blikknek.

A cikk az ajánló után folytatódik

Büszke arra, amit elért, most az a célja, hogy szálkásodjon, ha pedig közben lead még pár kilót, az csak külön öröm. Bár fokozatosan adta le a súlyfelesleget, és formálta át a testét, a bőrével nem teljesen elégedett. 

- Hazudnék, ha azt mondanám, hogy tökéletes a bőröm. Ezért is van szükségem súlyzós edzésre, mert szeretném, ha kicsit feszesebb lenne. Azt azért még egy picit távolinak érzem, hogy nyáron kétrészes fürdőruhát vegyek fel a strandon, de remélem, idővel ez is eljön.

Fogyása óta sok férfi ostromolja, de tartja a három lépés távolságot, mert többször csalódott az emberekben, sokan csak érdekből keresték a társaságát. Óvatos, főleg a párválasztás terén. 

- Sajnos nagyon felszínes világban élünk. Amióta lefogytam, sokkal többen keresik a társaságomat. Ez egy picit elszomorít, mert csak külsőre változtam, a személyiségem nem. Szerintem a belbecs fontosabb, mint a külcsín - vallotta be a napilapnak. 

Fásy Zsüliett fogyása: előtte-utána fotók

A duci kislányból mára bombázó nő lett, aki 2021. február 11-én ünnepelte a 23. születésnapját. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen látványosan lefogyott.

Ezt is szeretjük