Fásy Zsüliett bőr miniruhában: nagyon szexi a 43 kilós fogyás után

Fásy Zsüliett büszke arra, mennyit fogyott, most kicsit izmosodni szeretne.

Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Fásy Zsüliett rengeteget változott 2019 tavaszához képest. A mulatóskirály, Fásy Ádám lánya több mint 40 kilót fogyott.  

A cukros üdítők helyett vizet iszik, elhagyta az egészségtelen ételeket, kenyeret, péksüteményeket és csokoládét sem eszik, aminek köszönhetően fokozatosan adta le a pluszkilókat, havonta átlagosan két kilót. A rendszeres mozgás sem maradhat ki az életéből, heti két-három alkalommal az ellipszistréneren edz. 

Fásy Zsüliett bőr miniruhában

Nem csak a ruhatárát cserélte le, új cipőket is kellett vennie, mert mindenhol, így a bokájánál is vékonyabb lett. Ma már az alakját kihangsúlyozó darabokat is bátran felvesz. 

- Eddig pontosan negyvenhárom kilót fogytam, ami egy igazi csoda számomra. Soha nem gondoltam volna, hogy ez sikerül. Sokáig még öt kiló leadása és utána a súlyvesztés megtartása is elérhetetlennek tűnt, most pedig anyuval egy méretű ruhákat hordunk - mesélte a 23 éves lány április közepén a Blikknek.

A cikk az ajánló után folytatódik

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Büszke arra, amit elért, most az a célja, hogy szálkásodjon, ha pedig közben lead még pár kilót, az csak külön öröm. Bár fokozatosan adta le a súlyfelesleget, és formálta át a testét, a bőrével nem teljesen elégedett. 

- Hazudnék, ha azt mondanám, hogy tökéletes a bőröm. Ezért is van szükségem súlyzós edzésre, mert szeretném, ha kicsit feszesebb lenne. Azt azért még egy picit távolinak érzem, hogy nyáron kétrészes fürdőruhát vegyek fel a strandon, de remélem, idővel ez is eljön.

Fogyása óta sok férfi ostromolja, de tartja a három lépés távolságot, mert többször csalódott az emberekben, sokan csak érdekből keresték a társaságát. Óvatos, főleg a párválasztás terén. 

- Sajnos nagyon felszínes világban élünk. Amióta lefogytam, sokkal többen keresik a társaságomat. Ez egy picit elszomorít, mert csak külsőre változtam, a személyiségem nem. Szerintem a belbecs fontosabb, mint a külcsín - vallotta be a napilapnak. 

Fásy Zsüliett fogyása: előtte-utána fotók

A duci kislányból mára bombázó nő lett, aki 2021. február 11-én ünnepelte a 23. születésnapját. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen látványosan lefogyott.

Fásy Zsüliett duci lányból 23 éves bombázó lett - Több mint 40 kilót fogyott

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük