Gáspár Virág 20 kilót fogyott: párja mellett ilyen karcsúvá vált
Gáspár Virág fél éve volt együtt párjával, amikor fogyókúrázni kezdett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gáspár Virág már rég nem az a kislány, akit az ország a 2005-ben indult és 2010-ben véget ért Győzike Show-ban megismert. 2020 nyarán 18 éves lett, nagykorúságát pedig külföldön ünnepelte a párjával, akit tavaly év elején ismert meg egy salgótarjáni diszkóban. 

Bejelölték egymást a közösségi oldalon, és elkezdtek írni egymásnak, és a chatelés akkor sem szakadt meg, amikor ismerkedésük elején Gáspár Győző és Bea kisebbik lánya a családdal több hétre Törökországba utazott. 

Gáspár Virág lefogyott 20 kilót

Krisztián a belső tulajdonságaiba szeretett bele, nem zavarta a súlyfelesleg, Gáspár Virág párja mellett tavaly nyáron mégis fogyókúrázni is kezdett, mert jobban szeretett volna tetszeni neki. Volt, hogy drasztikusan diétázott, napokig nem evett semmit, de mostanra edzéssel és egészséges táplálkozással tart 20 kiló mínusznál, és még tízet szeretne leadni. 

- Ösztönzött a testvérem átalakulása, de legfőképp a szerelem. Krisztián egy jó testalkatú, helyes fiú, és nem akarok „kilógni” mellőle, így lassan egy éve eldöntöttem, hogy lefogyok - árulta el a Borsnak

Elkezdett kisebb adagokat enni, a megszokottnak a felét fogyasztotta el. Lassan elhagyta a szénhidrátot, alkoholt egyáltalán nem iszik, szinte csak vizet, a húsok mellé pedig inkább csak salátát eszik. Az egészséges és tudatos táplálkozásnak, valamint a rendszeres testmozgásnak megvan a látványos eredménye. Fotóin már majdnem olyan vékony, mint nővére, Gáspár Evelin. 

Szerelme büszke rá, és félig-meddig azzal viccelődik, tart tőle, hogy valaki lecsapja Virágot a kezéről. 

- Krisztián mostanában többször is mondta,

úgy fogyok, hogy a végén lecsapnak a kezéről.

Viccelődik, de picit azért érzem, hogy van benne félsz. Jólesik nagyon, de főleg az, hogy ő húsz kiló plusszal szeretett belém. Neki úgy is tetszettem, most is, és nyilván mínusz harminccal is fogok.

Gáspár Evelin 40 kilót fogyott

Győzike nagyobbik lánya az iskolában csúfolódások céltáblájává vált, és sokat hízott. A 13 éves, akkor 160 centis Evelin alatt 110 kilót mutatott a mérleg. Előfordult, hogy édesapja, Gáspár Győző kisebb méretet hordott, mint ő, és tiniként a férfiosztályon vásárolt magának ruhát. Mostanra 40 kilót fogyott. 

Ezt is szeretjük