Fásy Zsüli testhezálló ruhában: modell lehetne a 43 kilós fogyása után
Fásy Zsüli Barta Sylvia Mozdulj! című műsorának vendégeként olyan feszülős szettet húzott, ami tökéletesen megmutatta az alakját.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Fásy Zsüliett négy évvel ezelőtt hozta meg a döntést, életmódváltásba kezd, és leadja a felesleges kilókat. Hosszú, küzdelmes út vezetett az álomalak eléréséhez: két év alatt 43 kilogrammot fogyott, a súlyát 2020 óta sikeresen tartja.

Apró lépésekben haladt a célja megvalósítása felé. Először a cukros üdítőkről mondott le, majd elkezdte számolni a kalóriákat, és figyelte, mennyi szénhidrátot fogyaszt. Később az állandó mozgást is beiktatta az életébe.

Fásy Zsüliett fogyás után

Az erőfeszítéseinek meglett az eredménye. Barta Sylvia Mozdulj! című rovatának vendégeként egy testhezálló, fekete szettben mutatta meg, hogy ma már olyan karcsú, akár egy modell.

A műsorban elárulta, egy pillanatig sem fél attól, hogy visszahízik. A fogyása során megerősödött annyira, hogy már nem csábul el, illetve pontosan tudja, miből mennyit ehet.

- Egészséges ételeket fogyasztok, nyilván ebbe nem fér bele a hamburger vagy a sült krumpli. De ugyanúgy nagyon finom egy natúr hús. Például a húsok közül nem csak csirkét eszem, hanem mindenfélét.

Radics Gigi bikiniben 30 kilós fogyása után

Radics Gigi bikinis fotóját elhalmozták bókokkal. A fekete, szexi kétrészesben jól látszott az a 30 kiló mínusz, amit a szülés után adott le. 

Ezt is szeretjük