Varga Feri és Balássy Betty 75 kilós fogyásuk után: rájuk sem lehet ismerni

Varga Feri 35, Balássy Betty 40 kilót fogyott, mindketten életük topformájában vannak.

varga-feri-balássy-betty-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Varga Feri és Balássy Betty fogyása látványosabb aligha lehetne. Összesen 75 kilótól szabadultak meg együtt: előbbi 35-öt adott le négy évvel ezelőtt, utóbbi tavaly tavasszal kezdett életmódváltásba. Ma 40 kilogrammal mutat kevesebbet alatta a mérleg a kezdeti súlyához képest.

A házaspár 2005-ben, a Megasztár alatt szeretett egymásba. A versenyző és a vokalista románcának a rosszmájúak akkor nem jósoltak nagy jövőt, de nem lett igazuk. 17 együtt töltött év és három gyerkőc után a szerelmük jobban lángol, mint valaha.

Balássy Betty és Varga Feri fogyása

Varga Feri a mai napig erős vonzalmat érez a felesége iránt, ami minden egyes eltelt esztendővel csak még erőteljesebb lesz. Pláne az énekesnő átalakulása után - igaz, férje telten is épp annyira imádta, mint karcsú alakkal.

Balássy Betty arcán is nagyon látszik a mínusz 40 kiló.
Balássy Betty arcán is nagyon látszik a mínusz 40 kiló.
Fotó: TV2/Mokka, Life TV/Ébredj velünk!

- A pozitív személyiségébe szerettem bele, először az fogott meg. Mi már örökre összetartozunk - mesélte a férj a Meglepetés magazinnak, hozzátette, mérhetetlenül büszke a felesége kitartására.

A cikk az ajánló után folytatódik

Sok módszert kipróbált, mire rádöbbent, saját szájíze szerint kell átalakítania az étkezését. Nem fogyókúrával érte el a kívánt a súlyt, az életmódváltás volt számára a megoldás.

- Én ugyanis nem koplalok, mindenből eszem, csak mértékkel. Odafigyelek a szénhidrát- és fehérjebevitelre. Kevesebb cukrot és kenyeret eszem, naponta maximum két és fél zsömlét vagy annak megfelelő szénhidrátot engedélyezek magamnak.

A 41 éves énekesnő a sportban is következetes. Az első nyolc hónapban csak a fogyásra összpontosított, nem mozgott, aztán szépen beiktatta az általa kedvelt edzésformákat a mindennapjaiba.

- Fontos, hogy megtartsam az elért súlyomat, és formáljam az alakomat. Zumbázom, futok, westerntáncolok, ezenkívül a rendkívül mozgékony fiam, Dani is sokat segít, vele is gyakran edzek itthon.

Wossala Rozina ilyen vékony

Akik követik Wossala Rozinát az Instagramon, azok számára egyértelmű, szinte minden fotóján egyre vékonyabb. Tudatosan döntött a teljes életmódváltás mellett: 12 kilót fogyott az elmúlt időszakban.

Cover-fotó: Fem3 Café

Ezt is szeretjük