Kukkants be Fásy Ádám szülői házába: ebben a tágas otthonban nevelkedett fel
Fásy Ádám visszarepült az időben, és felkereste az a házat Békés megyében, amelyben kisgyermek és fiatal felnőtt éveit töltötte.

fásy-ádám-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Fásy Ádám neve a ’90-es években vált ismertté először a szépség- aztán a szórakoztatóparban. 1991-ben lett a Miss Universe Hungary licence tulajdonosa. Az évtized második felében a színpadi világ felé fordult: az ezredfordulóra hatalmas rajongótábort szerzett a Fásy Mulató házigazdájaként és fellépőjeként.

Hisz a sorsszerűségben, ugyanakkor élete végéig hálás lesz édesapjának, aki már gyerekkorától biztatta, próbáljon szerencsét a világban.

 Fásy Ádám szülői háza

1952. március 23-án látta meg a napvilágot a Békés megyei településen, Gyomaendrődön. Bár a családja már elköltözött abból a házból, amelyben testvéreivel együtt felnőttek, az épület még áll. A zenész a Tények Plusz kamerái előtt lépte át újra egykori otthona küszöbét, ami azóta nem a gyerekzsivajtól, hanem a zenétől hangos.

Fásy Ádám szülői háza kívülről ugyanolyan, de a belső tereket átalakították.
Fásy Ádám szülői háza kívülről ugyanolyan, de a belső tereket átalakították.
Fotó: TV2/Tények Plusz

Az ingatlant felújították az évek során, ma már nem lakóházként, hanem jóga- és táncstúdióként üzemel. Bár a terek megváltoztak, a szobák falát lebontották, most is látszik, milyen szép otthonban cseperedhetett fel.

Fásy Ádámot a szülői házába lépve egyből megrohamozták az emlékek. Úgy mesélt ifjúsága éveiről, mintha csak tegnap repült volna ki a családi fészekből. 

- Amikor az ember a gyermekkorára gondol, óhatatlanul a testvérei, szülei jutnak eszébe, gyönyörű érzések öntik el. Isten szerencsét adott nekem, hiszen olyan helyre születtem, ahol szeretet vett körbe - mondta el a műsorban.

Ma így néz ki belülről Fásy Ádám gyerekkori otthona.
Ma így néz ki belülről Fásy Ádám gyerekkori otthona.
Fotó: TV2/Tények Plusz

Fiatal felnőtt éveit is itt töltötte. A ’70-es években a település egyik éttermében kezdett dolgozni, ahol végigment a szamárlétrán: először üzletvezető lett, majd felvették egy hotel vezérigazgatójának. Később több saját éttermet nyitott, 1994-ig Békés megye legnagyobb szállodáját, a Fiume Hotelt is ő irányította.

Oszvald Marika nyaralója

Oszvald Marika a tavasz és az ősz egy részét, valamint az egész nyarat évek óta gödöllői nyaralójában tölti, ahol színművészkollégáit is gyakran vendégül látta egy-egy medencés partin. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen csodás környezetben áll a ház.

Cover-fotó: Life TV/Összezárva Hajdú Péterrel

Ezt is szeretjük