A Família Kft. szereplői egy képen: így néznek ki 23 évvel a sorozat lezárása után

A Família Kft. főszereplői a mai napig összejárnak egy-egy találkozásra. 2022-ben meg is örökítették az alkalmat.

família-kft-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Família Kft. 2022-re nem merült feledésbe, sőt a mai napig sokan rajonganak hazánk első szituációs komédiájáért, amelyet a Magyar Televízió 1991. október 13-ától kezdett sugározni.

Hollywoodban évek óta divat, hogy a ’90-es évek közönségkedvenc sorozatait felélesztik egy-egy új évadra, mint például a Szex és New Yorknál, vagy, ahogy a Jóbarátokkal tették: összehozzák a szereplőket egy nosztalgikus speciális epizódra.

Família Kft.-szereplők

Az ilyen újraegyesüléseket a közönség mindig nagy örömmel fogadja, hiszen azon túl, hogy megláthatják, mi lett régi kedvenceikkel, felelevenednek bennük a múlt képei. Jó páran érezték ezt az érzést Csonka András Instagram-posztját látva: a színész tette ki azt a felvételt, amelyen a Família Kft. főszereplői 23 évvel a sorozat lezárása után újra összeálltak.

„2022, június 11.-én, 23 évvel a Família kft történetének lezárása után, egy napos szombat délelőttön így nézünk ki. Néhányan összejöttünk egy szokásos kávézós-reggelizős-traccsolós randira” - árulta el Csonka András a bejegyzésben, amelyen Spáh Dáviddal, Baranyi Lászlóval, Dzsupin Ibolyával, Esztergályos Cecíliával és Spáh Károllyal mosolygott együtt.

Követői imádták a csoportképet, ami megannyi szép emléket jutatott eszükbe. Sok hozzászóló leírta, gyerekként az egész családjával együtt nézte a Szép család kalandjait, míg mások a sorozatsztárok külsejét dicsérték. 

A Família Kft. szereplői akkor és most

Képes összeállításunkban megnézheted a Família Kft. szereplőinek akkor és most fotóit. Íme Kárász Zénó, a Spáh ikrek vagy Xantus Barbara napjainkban és a sorozatban.

Cover-fotó: MTI/Arnold Éva

Ezt is szeretjük